Vecka 38
Torsdag 21 september
Grattis Matteus
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN 18°

Rörmokare akut när nöden är som störst

Krånglar vatten eller tryckluft, kyla eller värme? Eller har du kanske fått ett oönskat maskinstopp? Bjuvensjö VVS i Hillerstorp är redo att rycka ut.

 

 

– Jo det blir en hel del akutjobb, ­konstaterar Emanuel Bjuvensjö och ler.

Inte nödvändigtvis det ­smidigaste upplägget, att inte veta från en dag till en annan hur arbetet ser ut, men snabb service är vad Emanuel vill ­leverera. Det kan vara en cirkulationspump som har stannat eller någon som sitter på ett kontor och fryser.

Alltid är det något som händer ute på industrin i Hillerstorp, Gnosjö och Värnamo med omnejd. Och allra värst är förstås när maskiner stannar.

– När man vet att ett företag förlorar en massa pengar bara för att maskinen står still, då är det bara att släppa allt och åka dit direkt, säger Emanuel.

 

Snabb service och hög kvalitet – i sann Hillerstorpsanda. Emanuel Bjuvensjö gör många akuta utryckningar till industrin.

  

”Industrin är min första prioritet”

 

Det är lite så han har valt att jobba. Med tre anställda i Bjuvensjö VVS låter han två åka på de flesta planerade ­jobben. Själv håller Emanuel medvetet luft i sitt schema för att kunna rycka ut och hjälpa till när nöden är som störst.

– Det här är min nisch. Industrin är min första prioritet, inklusive allt som har med vatten och tryckluft, kyla och värme att göra. Det var min tanke från början när jag startade företaget, och det är så jag vill ha det, säger Emanuel.

 

Lagret är välfyllt med detaljer som behövs när Bjuvensjö VVS åker ut till sina kunder.

 

Snabbt på plats när något händer

 

Av samma anledning väljer han att jobba lokalt och nära.

– Då kan jag snabbt vara på plats om det är stopp någonstans.

Samtidigt som frekvensen av akutjobb är hög så har också de ­planerade jobben ökat, både inom industrin och hos privatkunder. För ­industrins del handlar det mycket om både ­tillbyggen och ombyggen liksom ­maskininstallationer även om just ­tillbyggen har minskat något i takt med prisökningar.

– Ett bra jobb i min värld är när ­kunden är supernöjd även när han får fakturan, säger Emanuel.

 

Tre Thermia Värmepumpar redo att installeras ute hos kund.

 

 

FAKTA Bjuvensjö VVS
Ett serviceinriktat ­VVS-företag som drivs i sann Hillerstorpsanda. Vi strävar efter snabb service, god kvalitet och nöjda kunder.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Bjuvensjö VVS AB

Mail: emanuel@bjuvensjovvs.se

Besöksadress:
Brogatan 19
33573
Hillerstorp

Postadress:
Slånbärsstigen 9
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.bjuvensjovvs.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår