Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 30
Tisdag 23 juli
Grattis Emma
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Tisdag
Onsdag
Torsdag
GNOSJÖREGIONEN 23°

”Vi är det lilla stora företaget”

Årets företag i Värnamo kommun tror på hållbara avtryck. bsv arkitekter & ingenjörer hjälper kund från första skiss till inflyttning i nya lokaler.

 

– Vår vision är att ge hållbara avtryck i allt vi gör, både i förhållningssättet till varandra, till våra kunder och till våra olika projekt. Vad du än gör lämnar du ett avtryck, och vi tror att vi har lyckats positivt med tanke på hur många återkommande kunder vi har, säger vd Johnny Grauengaard.

 

Grattis till bsv arkitekter & ingenjörer, Årets Företag 2018 i Värnamo kommun! VD Johnny Grauengaard och regionchef Annacarin Holm är stolta över utmärkelsen.

 
Fördubblat antalet anställda


Det ska sägas direkt – det här är inget konventionellt arkitektkontor. bsv finns på nio platser i Sverige med huvudkontor i Värnamo. Sedan 2008 har man fördubblat antalet anställda till dagens ca 80 medarbetare, bestående av arkitekter, civilingenjörer, byggingenjörer, högskoleingenjörer, fysiska planerare, brand- och riskingenjörer samt energi- och miljöingenjörer.

 

bsv ligger bakom många av regionens kulturbyggnader, som fasaden på Glashuset Gislaved med ”dansande pelare”.

 
Lokal närvaro och samhällsengagemang


– Det är viktigt för oss att vara lokala, att känna och förstå våra kunder. Vi brukar säga att själen i bsv är att vara det lilla stora företaget, säger Annacarin Holm, regionchef syd.
Just den lokala närvaron och samhällsengagemanget var ett av kriterierna bakom utnämningen till Årets Företag i Värnamo kommun 2018.
– Vi engagerar oss mycket i lokalmiljön för att ge vårt bidrag till samhällsutvecklingen. Till exempel har vi samarbetat med studenter för framtidens parkeringshus i Värnamo och med gestaltning av Kyrktorget, säger Johnny Grauengaard.

 

Industrin är viktiga kunder för bsv, här ett exempel från WEMO Automation, Bredasten.

 

Kulturbyggnader och industrilokaler


bsv ligger bakom flera välkända kulturbyggnader, som Vandalorum, Gummifabriken i Värnamo, Glashuset Gislaved och Filmbyn Småland.
– Ett spännande projekt som är i full gång just nu är bygget av ett nytt Big Bengt Museum på High Chaparral som kommer att vara öppet även vintertid, berättar Johnny.
Industrin är en annan viktig uppdragsgivare.
– Vi är duktiga på att sätta oss in i produktionsflöden och hjälpa företagen att tänka ett steg till på framtida ytbehov, säger Annacarin Holm.

 

Många företag väljer att bygga nytt, bygga till eller bygga om. bsv fick uppdraget att ta sig an Ravemas utbildningslokaler, fasadrenovering och nya entréportal.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh & bsv arkitekter & ingenjörerKONTAKTUPPGIFTER

bsv arkitekter & ingenjörer ab

Mail: info@bsv.se

Besöksadress:
Brogatan 24
33130
Värnamo

Postadress:
Brog. 24
33130
Värnamo

Webbadress:
www.bsv.se