Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 16
Måndag 19 april
Grattis Olaus, Ola
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 16°

Projektkoordinator - Digitala noden

I samarbete med tre högskolor, Business Gnosjöregion AB och den nationella branschorganisationen Polymercentrum AB har verksamheten för avsikt att driva ett utvecklingsprojekt Digitala noden med Vinnova-finansierat medel.

 

Campus Värnamo vill nu anställa en projektkoordinator till projektet, under förutsättning att projektmedel beviljas av Vinnova. Besked om beviljandet tillkännages under maj 2021. Anställningsform och anställningstid kommer att diskuteras under rekryteringsprocessen.

 

Den digitala noden

Syftet med den Digitala Noden är att skapa en mötesplats utrustat med olika tekniska verktyg, en bred teknisk, pedagogisk och coachande support för både lärare och kursdeltagare. Testbädden ska ge förutsättningar för att testa och vidareutveckla flexibla utbildningsformer riktade till anställda hos näringslivet. Projektet förväntas resultera i kreativa och verksamhetsanpassade upplägg för framtidens livslånga lärande och därmed bidra till den svenska tillverkningsindustrins kompetensförsörjning och konkurrenskraft.

 

Nu söker vi
Projektkoordinator - Digitala noden


Vi söker dig som har erfarenhet av utbildningsverksamhet inom IT-området. Erfarenhet av projektledning, gärna inom digitalisering är meriterande. Vi förutsätter att du har relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av något videokonferenssystem. Du brinner för teknikutveckling och drivs av att se människor och organisationer vidareutvecklas genom digitalisering.

Läs mer och ansök via länken nedan på Värnamo kommuns hemsida: 

 

Projektkoordinator - Digitala noden

 

 

 

Välkommen med din ansökan!

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Campus Värnamo

(Campus Värnamo)

Telefon: 0370-377000
Mail: campus@varnamo.se

Besöksadress:
Gummifabriken i Värnamo, Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
Värnamo kommun, Campus Värnamo
33183
Värnamo

Webbadress:
www.campus.varnamo.se