Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 02
Söndag 16 januari
Grattis Hjalmar, Helmer
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 5°

Kompetensutveckling Småland har startat - Johan blir projektledare!

Campus Värnamo har nu startat upp projektet Kompetensutveckling Småland som är finansierat av Europeiska socialfonden. Vi kan nu med glädje meddela att Johan Palmberg blir projektledare. Nu i förberedelsefasen inleder vi med rekrytering av företag och inventering av deras kompetensutvecklingsbehov.

 

Precis innan julledigheten fick vi på Campus Värnamo meddelande om att projektet Kompetensutveckling Småland beviljats med finansiering på cirka nio miljoner kronor. Vi ser nu fram emot att bidra till att stärka industrins konkurrenskraft genom kompetensutveckling de kommande två åren. Projektet startade upp den 11 januari med en förberedelsefas som bland annat innehåller rekrytering av företag och en behovsinventering samt upphandling av tjänster och utbildare till projektet.

 

- Grattis till industrin och dess medarbetare i region Jönköping och Kronoberg, säger Niclas Stensson, utvecklingsstrateg och ansvarig för näringslivssamverkan.

 

Hela pressmeddelandet kan du läsa på Campus Värnamos hemsida.NYHETER

Distansutbildningar för tekniska yrken skapar möjligheter

Campus Värnamo och Tekniska Högskolan i Jönköping startar en ny yrkeshögskoleutbildning på distans för Verktygstekniker i höst. Det beskedet kom från...

Ny kompetensutveckling för industrin via Den digitala noden

Campus Värnamo erbjuder nya utbildningar för dig som arbetar inom industin. Är utbildningar som går att kombinera med arbete inom digitalisering, som virtuell driftsättning...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Campus Värnamo

(Campus Värnamo)

Telefon: 0370-377000
Mail: campus@varnamo.se

Besöksadress:
Gummifabriken i Värnamo, Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
Värnamo kommun, Campus Värnamo
33183
Värnamo

Webbadress:
www.campus.varnamo.se