Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 14
Onsdag 1 april
Grattis Harald, Hervor
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN 6°

Värnamo

Vårt största affärsområde är rekrytering och uthyrning. Vi löser de flesta uppdrag, men det vi är allra bäst på är tekniker, ingenjörer och ledande befattningar. Våra kunder är oftast tillverkande företag och teknikföretag. Vår stora verksamhetskunskap gör att vi förstår kundernas verksamhet, kandidaters kompetens och vardag och kan därför matcha rätt företag med rätt person och vice versa.

Vårt ledord är termik, uppåtvind. Att samarbeta med Codeq ska bidra till att utveckla och lyfta verksamheten. I affärsområde Codeq Academy erbjuder vi företagsanpassade och öppna utvecklingsprogram för ledare och team. Vi tränar och utbildar årligen ca 150 ledare och är sannolikt en av regionens större leverantörer av ledarutveckling. Organisations- och verksamhetsutveckling kräver emellanåt nya infallsvinklar, objektiv syn, extern kompetens och ibland helt enkelt kapacitet att utveckla verksamheten. Vårt specialistområde är processen kring kompetensförsörjning; d.v.s hur ska man som företag attrahera – rekrytera – utveckla – behålla – avveckla kompetens/personal.

Snabbfakta

Antal anställda

7

Omsättning

10506

Organisationsnr

5567453559

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

rekrytering, kompetensutveckling, Organisationsutveckling, interim, Personal, produktionsledarprogram, ledarutveckling, nätverk, teknikerpool, Teamutveckling, codeq, chefsrekrytering, hyrrekrytering, interimslösning, search, headhunting, executive search, personlighetstester, grupputveckling, ledningsgruppsutveckling, produktionsledarutveckling, coachning

Avdelningar

Lokal Service
Personal
Bemanning
Rekrytering
Headhunting
Sommarjobb
Tester, analyser