Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 23
Söndag 13 juni
Grattis Aina, Aino
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 17°

Crenovagruppen söker ekonomiansvarig!

Är stabilitet och engagemang viktigt för dig? Vill du arbeta i en öppen och jordnära miljö? Då kan det vara just DIG vi vill hälsa varmt välkommen som ny kollega. På grund av en pensionsavgång förstärker vi vår ekonomifunktion.

 

Hos oss blir du en viktig lagspelare där du har ett tätt samarbete med flera personer i bolaget i ett öppet och prestigelöst arbetsklimat. Dina kunskaper, idéer och erfarenheter för effektiva arbetssätt tas gärna emot och du kommer vara högst delaktig i att forma framtida innehåll och utveckling av tjänsten.

 

Du ansvarar för det dagliga ekonomiarbetet och kommer även bli involverad och delaktig i företagets strategiska arbete, samt ingår i ledningsgruppen.

 

Företaget har investerat i bra IT-stöd för en effektiv och trygg verksamhet. Vi är flexibla gällande arbetstid och kan tänka oss både del- och heltid.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande roll. Vi värderar högt din erfarenhet och mognad i arbetsuppgifterna samt ett affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt.

 

I denna rekryteringen samarbetar Crenovagruppen AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansök på: www.finnvedensaljkraft.seKONTAKTUPPGIFTER

Crenova

(Crenovagruppen AB)

Telefon: 0370-305600
Mail: info@crenovagruppen.se

Besöksadress:
Ringvägen 61
33132
Värnamo

Postadress:
Box 533
33125
Värnamo

Webbadress:
www.crenovagruppen.se