Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 17
Fredag 26 april
Grattis Teresia, Terese
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 22°

Supporttekniker

Vi förstärker vårt tekniska supportteam - är det dig vi söker?

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå i maskin- och mjukvarusupport, att ansvara för och genomföra utbildningar - både i våra egna lokaler såväl som på plats hos våra kunder, samt att förevisa maskiner i vårt Teknikcenter.

 

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund. Tidigare erfarenhet som servicetekniker eller motsvarande och kunskap om programmering av CNC-system samt mjukvarans betydelse i produktionsprocessen, är meriterande. 

 

Vi erbjuder ett mycket varierande, fritt och självständigt arbete i ett sammansvetsat team med professionella och engagerade kollegor där du får möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer få utbildning internt och hos våra leverantörer inom det område som blir ditt ansvar. 

 

Läs mer om tjänsten och ansök här: Supporttekniker till Din Maskin

 

 

 

 

Din Maskin är ett maskin- och kunskapsföretag som marknadsför produktionsutrustning för plåtbearbetning. I maskinprogrammet ingår stans- och lasermaskiner, bandmatningsutrustning, pressar, kantpressar, saxar m.m. Bland våra leverantörer finns flera ledande tillverkare inom branschen, bl a Prima Power, SafanDarley, CMS Tecnocut, Dimeco och Omera. KONTAKTUPPGIFTER

Din Maskin i Värnamo Aktiebolag

Telefon: 0370-693400
Mail: info@dinmaskin.se

Besöksadress:
Silkesv. 22
33153
VÄRNAMO

Postadress:
Box 742
33127
Värnamo

Webbadress:
www.dinmaskin.se