Vecka 24
Söndag 16 juni
Grattis Axel, Axelina
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 15°

Jobba effektivt med rätt systemstöd

Dizparc strävar efter att erbjuda marknadens vassaste digitala lösningar, skapa grymma kundupplevelser – och att vara en arbetsplats att längta till.

 

Dizparc brinner för att skapa konkurrenskraft med digitala möjligheter i regionens företag – och för att rekrytera fler medarbetare som vill vara med på resan.

– Hos oss är resan målet. Vårt mål är att se våra kunder utvecklas och skapa konkurrensfördelar inom sin bransch med vägledning av oss och smarta lösningar med affärssystemet Pyramid i fokus, säger Tina Johansson, vd.

Dizparc startade 2016, och Värnamobolaget startade så sent som 2018.

Här ligger fokus på förvaltning och vidareutveckling av affärssystem och verksamhetsutveckling, alltid i ett nära samarbete med kunderna.

 

Att implementera ett nytt affärssystem är en lång process. ”Vi vill vara partnern som leder kunden genom hela resan”, säger Tina Johansson, vd på Dizparc. 

 

Frihet, kreativitet och engagemang

 

Bolaget växer kraftigt i den entreprenörstäta Gnosjöregionen och söker fler engagerade medarbetare.

– Hjärtat i Dizparc är att trivas på jobbet. Om du har kul och trivs på din arbetsplats, så kommer ”det andra” av bara farten, säger Tina.

Att ge medarbetare möjlighet till engagemang, kreativitet och flexibilitet, att vara lösningsorienterade och ha högt i tak är ett vinnande koncept för Dizparc, menar Tina.

– Vi behöver alla hjälpas åt att ro båten.

 

Delaktighet och vi-känsla

 

Emil Kinderbäck, en av Dizparcs utvecklare och verksamhetskonsulter, håller med:

– Att känna delaktigheten i att vara med och påverka driver mig väldigt mycket. Då trivs jag – och kan leverera ännu bättre, säger Emil.

Kollegan Gisela Sjödahl fortsätter:

– Jag gillar verkligen att känna att här kan vi prata tillsammans om både högt och lågt, och att det jag tycker och tänker värderas.

 

”Att jobba som konsult med många olika bolag som kunder är något vi brinner för”, säger Gisela Sjödahl och Emil Kinderbäck.

 

Våga utveckla ditt affärssystem

 

I kontakten med kunder möter Dizparcs konsulter många företag som vill utvecklas inom digitalisering. Särskilt när generationsskiften inom bolagen sker, med nyfikenhet och förståelse för vikten av digitalisering och rätt systemstöd.

– När traditionella affärer och verksamheter utvecklas måste affärssystemet vara en del av lösningen, inte en utmaning. I allt vi gör vill vi säkerställa att effekten och nyttan är tydlig, både på kort och på lång sikt säger Gisela.

 

 

FAKTA DIZPARC
Vi är Dizparc – och Dizparc skapar digitala möjligheter och konkurrensfördelar för små- och medelstora företag.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 KONTAKTUPPGIFTER

dizparc AB

(dizparc AB)

Telefon: 070-0740940
Mail: josefine.karlsson@dizparc.se

Besöksadress:
Gummifabriken Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
Gummifabriken Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Webbadress:
dizparc.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår