Vecka 09
Fredag 1 mars
Grattis Albin, Elvira
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 6°

Rätt systemstöd en nyckel till tillväxt

Dizparc hjälper företag att skapa konkurrensfördelar inom sin bransch – med affärssystemet Pyramid som själva hjärtat i det digitala blodomloppet.

 

 

– Jag brukar tänka att systemstöd ska vara som ett bra trappräcke när man klättrar uppför tillväxttrappan. Det är viktigt även för små och medelstora företag att jobba med en digital strategi och ha ett affärssystem som hänger med, säger Josefine Karlsson, verksamhetskonsult Dizparc Värnamo.

 

Skalbart och modulbaserat system


Dizparcs breda kunderbjudande spänner över allt ifrån cybersäkerhet och molnbaserad infrastruktur till e-handelslösningar och apputveckling där själva navet utgår från ett bra affärssystem. Omvärlden skiftar konstant och därför är även kontinuerlig tillpassning av systemstöd viktigt för att fortsätta vara rätt.
– Vi jobbar väldigt nära våra kunder som rör sig brett inom olika branscher, förklarar Josefine.
Här finns såväl tillverkande industrier och projektdrivna organisationer som handelsföretag.
– Pyramid är unikt som affärssystem eftersom det har en bredd som passar väldigt många olika branscher och olika storlekar på företag.
En viktig fördel, menar Josefine, är skalbarheten i det modulbaserade systemet.
– Pyramid är ett system som du kan växa i.

 

Pyramid är ett komplett affärssystem utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Fristående moduler sammanfogas till ett system med hög kompetens för både mindre och medelstora företag.

 

 

Pyramids grundflöde passar alla affärsmodeller och branscher

 

 

 

Engagemang och kunskap


Som Pyramidkonsult jobbar Josefine mycket med själva applikationen men hennes vardag handlar till lika stor del om verksamhetsutveckling. Hon brinner för att hjälpa små och medelstora företag till utveckling och tillväxt.
– Vi lever nära våra kunder för att verkligen förstå deras verksamhet och därigenom göra vår leverans bättre. Det är fantastiskt roligt att få dela så många olika kunders vardag och utmaningar och hjälpa dem vidare. Jag vill tro att det är här vår styrka ligger – i vårt engagemang och vår kunskap, säger Josefine.
Hon är Anderstorpsbo från början och kommer från en bakgrund inom industrin där hon arbetat både som operatör och som kvalitets- och miljöchef.
– Det är erfarenheter som jag har tagit med mig in i det här arbetet som Pyramidkonsult.

 

Dizparc som koncern har ca 200 anställda i femton bolag på tolv orter. ”Här i Småland och Värnamo har vi vår bas nu”, säger Josefine Karlsson, nyinflyttad i Gummifabriken sedan semestern.

 

 

Fakta

DIZPARC AB – Vi skapar digitala möjligheter och konkurrensfördelar för små- och medelstora företag.

 

Text: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & DizparcKONTAKTUPPGIFTER

dizparc AB

(dizparc AB)

Telefon: 070-0740940
Mail: josefine.karlsson@dizparc.se

Besöksadress:
Gummifabriken Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
Gummifabriken Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Webbadress:
dizparc.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår