Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 02
Söndag 17 januari
Grattis Anton, Tony
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -3°

El av Sol Nordic AB

Värnamo

El av Sol Nordic AB projekterar och installerar kompletta solcellssystem för fastighetsägare och lantbrukare.


El av Sol jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa företag att producera egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har sett till att El av Sol Nordic AB är en ledande solenergiaktör i flera av Sveriges regioner. Vi har levererat fler än 500 större solcellsanläggningar från Ljungby till Luleå.

Vi jobbar exklusivt med Kraftpojkarna AB som leverantör. De tillhandahåller marknadsledande komponenter av högsta kvalitet vilket är viktigt då vi är ensamma om att lämna marknadens längsta garanti på exempelvis växelriktare från Solar Edge.

Kvalitet, hög servicegrad och fokus på kundnöjdhet är väldigt viktigt för oss, det vittnar gärna våra referenser om. Kontakta oss så berättar vi mer om hur bra en solenergianläggning fungerar och vad vi har för lösningar för just er fastighet.

Snabbfakta

Antal anställda

15

Omsättning

129176

Organisationsnr

5567176127

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

solceller, solenergi, solcellspaneler, solcellsanläggning, växelriktare, solel, Elhandel, sol, solenergianläggning, fossilfritt, hållbart, Energi

Avdelningar

Lokal Service
Fastigheter
Fastigheter, service