Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39
Torsdag 24 september
Grattis Gerhard, Gert
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN 11°

OnePartnerGroup GGVV växer och får en större region

Gnosjöregionens lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag utökar nu sin region och tar över ansvaret även för Falkenberg och Halmstad. OnePartnerGroup GGVV, som  sedan starten 2011 haft en expansiv tillväxt och blivit en etablerad lokal partner i regionen. 

 

Nu får Martin Skogeryd och Jaana Fransson, verksamhetschefer för GGVV utökat förtroende och kommer från den 1 mars ansvara för fem orter.

 

  • Jag ser flera möjligheter och synergieffekter av att vi får ansvar för en större region och jag är ödmjuk och samtidigt laddad för uppgiften. Vi kommer fortsätta vara lokala på våra orter då vi har fantastiska medarbetare på plats som kan Falkenberg och Halmstad, säger Jaana Fransson, verksamhetschef GGVV

 

 

OnePartnerGroups ledning är nöjda med beslutet att ge Jaana och Martin en större region.

 

  • Det känns väldigt bra att kunna ge Jaana och Martin utökat förtroende inom OnePartnerGroup. Tillsammans symboliserar de verkligen våra värderingar schysst, framåtlutade lagspelare och med deras moderna ledarskap och affärsfokus ser vi fram emot att se regionens utveckling, säger John Andersson COO för OnePartnerGroup.


NYHETER

Rekryterings- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup har för andra året i rad blivit utsedd till Karriärföretag.

Karriärföretag blir de bästa arbetsgivarna som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. 2019 var första året som Onepartnergroup blev utsedd till...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

OnePartnerGroup GGVV

(OnePartnerGroup GGVV )

Telefon: 0370 510560
Mail: jaana.fransson@onepartnergroup.se

Besöksadress:
Stansg. 2
33432
Anderstorp

Postadress:
Mogölsv. 4
55475
Jönköping

Webbadress:
www.onepartnergroup.se