Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Söndag 24 januari
Grattis Erika
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 0°

Rekryterings- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup har för andra året i rad blivit utsedd till Karriärföretag.

Karriärföretag blir de bästa arbetsgivarna som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

2019 var första året som Onepartnergroup blev utsedd till Karriärföretag och idag står det alltså klart att företaget tilldelas utmärkelsen även för 2020.

 

– Det är fantastiskt roligt att vi, som firar tio år i år, får utmärkelsen Karriärföretag för andra året i rad. Det är en fin utmärkelse som vi uppskattar oerhört mycket och ett bevis på det vi tillsammans åstadkommit, säger Jane Bergman vid OnePartnerGroup.

 

Det är de 100 mest attraktiva arbetsgivarna som får utmärkelsen Karriärföretag 2020. Dessa har tagits fram genom en urvalsprocess som börjar med att runt 1 000 arbetsgivare som uppfyller de grundkriterier som finns väljs ut. Dessa granskas sedan av en expertpanel som betygsätter såväl karriärsidor, sociala medier, aktiviteter gentemot studenter och unga professionella.

 

– Våra medarbetare runt om i landet är det viktigaste vi har, vilket gör det extra roligt att få ta emot detta kvitto på att vi är en av Sveriges absolut mest attraktiva arbetsgivare, säger Jane.NYHETER

OnePartnerGroup GGVV växer och får en större region

Gnosjöregionens lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag utökar nu sin region och tar över ansvaret även för Falkenberg och Halmstad. OnePartnerGroup...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

OnePartnerGroup GGVV

(OnePartnerGroup GGVV )

Telefon: 0370 510560
Mail: jaana.fransson@onepartnergroup.se

Besöksadress:
Stansg. 2
33432
Anderstorp

Postadress:
Mogölsv. 4
55475
Jönköping

Webbadress:
www.onepartnergroup.se