Vecka 49
Onsdag 6 december
Grattis Nikolaus, Niklas
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN -3°

MARKNADSKOORDINATOR till PS Retail AB

PS Retail är länken mellan traditionell detaljhandel och morgondagens köpupplevelser. Vi är experter på att skapa varumärkesunika, identitetsstärkande butikskoncept och fysiska plattformar som stärker våra kunders varumärke. Vårt fokus är att förbättra kundupplevelsen och att uppmuntra till kundinteraktion i varje led av köpprocessen.

Som MARKNADSKOORDINATOR hos oss får du kombinera dina kunskaper och ditt intresse för marknadsföring med dina färdigheter inom grafisk design och kommunikation. Du blir en värdefull medlem i vårt kreativa designteam på fem personer och ditt arbete omfattar brett både interna insatser relaterade till PS Retail som företag och varumärke samt externa samarbeten med våra kunder där vi är medskapare av deras varumärkesresa mot en inspirerande kundupplevelse. Du rapporterar till vår Designchef och din placering är antingen på vårt kontor i centrala Jönköping eller vårt huvudkontor i Hillerstorp.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

Koordinering marknadsföring
Samordna marknadsföringsaktiviteter i linje med övergripande mål. Underhålla och uppdatera våra kanaler, både externa och interna. Arbeta fram och vidareutveckla vår marknadsplan och strategi, samt visuella och kommunikativa identitet i samarbete med vårt designteam och ev. extern part.

 

Digital närvaro
Driva, uppdatera och underhålla SoMe kanaler, inklusive skapande av copy, grafiskt innehåll i enlighet med framtagen marknadsföringsstrategi. Bevaka och rapportera digitala trender.

 

Grafisk produktion
Skapande av grafiskt material såsom underlag för print och dekaler, presentationer och annat marknadsföringsmaterial. Samarbeta med kunders marknadsavdelningar/byråer samt tryckerier och andra leverantörer för att säkerställa högkvalitativa slutprodukter.

 

Kundsamarbete med internationella varumärken
Erbjuda externt stöd till och i nära samarbete med, i huvudsak internationella, varumärkeskunder med framtagning av säljstöd, guider, planogram, style books/work books och annat relevant material i print eller digitalt. Stöd i design- och produktutveckling gällande varumärkeskommunikation.

 

DIN PROFIL
Vi är nyfikna på dig som i första hand har en stark kreativ och innovativ ådra. Med fördel har du kännedom och intresse om varumärken/retailmarknaden och dess aktuella trender. Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter där marknadsföring och grafisk design varit i fokus. Kanske kommer du från en roll inom byråvärlden. I det digitala landskapet är marknadsföring och innehållsskapande något som du gärna arbetar vidare med. Du har relevant utbildning kopplat till området och är bekväm att arbeta med Adobe Creative Suite, främst Photoshop, Illustrator och InDesign, samt programvara för presentation och webplattformar. Din goda kommunikativa förmåga ur marknadsföringssyfte är av högsta värde för oss. Att driva dig själv och arbeta självständigt är naturligt men du gillar också att tillhöra ett team som stöttar varandra. Precis som för PS Retail bygger din yrkesmässiga framgång på laganda och förmåga att samarbeta på ett lösningsinriktat sätt. Du hanterar engelska språket flytande i tal och skrift.
 
Välkommen med din ansökan! 

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar PS Retail med FindMood. Du ansöker till tjänsten via www.findmood.se. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson och hör gärna av dig med frågor under processens gång till anna@findmood.se eller 0708-941101. Urval påbörjas under vecka 49.


LEDIGA JOBB

KEY ACCOUNT COORDINATOR till PS Retail AB

Genom tilltalande & hållbara butiksmiljöer får vi varumärken att nå nya höjder! Vi är en pålitlig helhetsleverantör...

PRODUKTIONSTEKNIKER till AXJO Group

I fortsatt stark tillväxt välkomnar vi dig till en klimatsmart teknikintensiv miljö där kompetens, personlig utveckling och inflytande är framgångsfaktorer.  Idag...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

FindMood

(FindMood)

Telefon: 070-894 11 01
Mail: info@findmood.se

Besöksadress:
POSTGATAN 1
33137
Värnamo

Postadress:
POSTGATAN 1
33137
Värnamo

Webbadress:
findmood.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår