Vecka 40
Onsdag 4 oktober
Grattis Frans, Frank
Nederbörd 0.9 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN 11°

De hjälper företag att hitta sitt flow

I tider när företag söker kompetens med ljus och lykta har FindMood levererat lyckade matchningar, utvecklat ledare, grupper och hela organisationer.

 

– Vi gillar människor och utveckling, vi gillar utmaningar och resultat – och vi är övertygade om att engagemang syns på sista raden, säger Malin Blomqvist, FindMood.

 

Attrahera och rekrytera – utveckla och behålla

 

Vi möts på det nya kontoret i gamla posthuset vid stationen i Värnamo.

Fyra konsulter, alla erfarna och ­seniora i sina roller, utgör tillsammans FindMood – en stark resurs för företag som söker hjälp att rekrytera, utbilda och utveckla sina organisationer.

På olika sätt korsades vägarna för Malin Blomqvist, Anna Andersson, Gisela Gustavsson och Sanna Thituson. Under pandemiåret 2020 förenades de i FindMood med en gemensam ­affärsmodell – Flowmodellen.

Modellen beskriver processen att attrahera och rekrytera nya medarbetare samt utveckla och behålla kompetensen.

 

Kvalitet och hållbarhet är ledstjärnor för FindMood. ”Och alltid mycket glädje!” Fr v: Sanna Thituson, Anna Andersson, Gisela Gustavsson och Malin Blomqvist.

Sommaren 2022 flyttade FindMood in i det gamla posthuset i Värnamo. Man har också kontor i Anderstorp.

 

När människor mår bra går företag bra

 

– När vi hjälper företag att ­rekrytera vill vi skapa långsiktig hållbarhet så att människor kan trivas och utvecklas tillsammans för företags fortsatta framgång, förklarar Anna Andersson.

Varumärket FindMood är kärnan.

Find står för att attrahera och rekry­tera och listan på genomförda uppdrag rymmer både bredd och djup inom tjänstemannasidan. FindMood har hjälpt namnkunniga företag i Gnosjöregionen att rekrytera allt ifrån konstruktörer, hållbarhetsutvecklare och säljare till marknadskommunikatörer och ledande positioner.

– Vi är tacksamma att vi får för­troende och möjlighet att jobba med alla fina bolag i vår region som är stark, i en omvärld full av utmaningar, säger Sanna Thituson.

 

Find. Anna och Sanna jobbar med att hitta rätt kompetens till företagen i Gnosjöregionen. ”Vi vill att man ska känna att vi står för hållbarhet och kvalitet”.

 

 

Hållbar företagskultur ger tillväxt

 

Mood är en förkortning av Motivation och Drivkraft som är en förutsättning för att organisationer ska fortsätta utvecklas och bygga en gynnsam företagskultur som håller över tid.

–  Vi jobbar med utbildning och utveckling av både ledningsgrupper och andra team, även enskilda chefer och ledare, och vi ser hur viktigt det är för hur samarbetet fungerar och vilka resultat man kan uppnå i företaget, säger Gisela Gustavsson.

 

Mood. Malin och Gisela jobbar med organisationsutveckling, utbildning och coachning. ”Vi tror på arbetsplatser där människor vill stanna kvar och växa.”

 

 

FAKTA FindMood
Vi rekryterar och utvecklar ­ledare och medarbetare. Till sitt drömjobb. Till att få ut det bästa av sig själv på jobbet.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

FindMood

(FindMood)

Telefon: 070-894 11 01
Mail: info@findmood.se

Besöksadress:
POSTGATAN 1
33137
Värnamo

Postadress:
POSTGATAN 1
33137
Värnamo

Webbadress:
findmood.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår