Vecka 24
Fredag 14 juni
Grattis Håkan, Hakon
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 7°

Bors Press - Teknisk säljare

Sedan 1987  säljer vi konkurrenskraftiga produktionstjänster. Vi har utvecklats genom åren och idag kan vi erbjuda produktion av mer komplicerade plåtdetaljer som både är stansade, laserskurna och bockade. Vi har de senaste åren byggt ut och satsat i vår anläggning i Bor strax söder om Värnamo. Vi har idag ca 8000 kvadratmeter med ett effektivt produktionsflöde och lagerhantering. 2023 omsatte bolaget 100 miljoner kronor med 35 anställda. Vi älskar plåt!

Bors Press AB är ett småländskt företag med tradition och gedigen erfarenhet inom plåtbearbetning. De är stolta underleverantörer till flera branscher och framgångsrika kunder. Företaget är specialiserade på att leverera högkvalitativa produkter och lönsamma lösningar till sina kunder. Framgången bygger på teknisk innovation, starka kundrelationer och ett engagerat team. Vi söker nu en Teknisk Säljare för att förstärka säljteamet för att fortsätta tillväxtresa och förstärka servicegraden ytterligare.

 

Som Teknisk Säljare hos oss kommer du att ha en varierande roll med fokus på att hjälpa våra kunder och sälja våra tjänster och produkter. Du arbetar genom hela försäljningsprocessen från första kontakt till avslutad affär. Nykundsbearbetning är en viktig del i rollen, där du får möjligheten att växa med egna kunder.

 

Arbetsuppgifterna inkluderar:

 

- Proaktivt bearbeta och kontakta nya kunder
- Bygga och underhålla starka kundrelationer
- Utarbeta tekniska lösningar och offerter
- Driva tekniska projekt från första kontakt till optimerad lösning
- Kommunicera med kunder via telefon, e-post och kundbesök
- Använda digitala verktyg som LinkedIn för att nå nya kundsegment

 

Vem är du?

 

Vi söker en driven och relationsskapande säljare som är teknikintresserad och vill utvecklas inom försäljning. Du bör ha erfarenhet av kundrelationer och ett teknikintresse, gärna från tillverkande industri. Vi värdesätter:

- Erfarenhet av försäljning som t ex innesäljare, teknisk support eller utesäljare
- Teknisk utbildning och trygg i ritningsläsning
- Förståelse för processerna inom tillverkningsindustrin
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- Förmåga att arbeta strukturerat och prioritera arbetsuppgifter i högt tempo
- Intresse för och trygg användare av digitala verktyg och IT-system

 

Som person är du driven, social och engagerad. Vi gör inte saker mer komplicerade än de är, d v s sunt förnuft, högt i tak och lösningsorienterat. Vi hoppas du gillar en öppen jargong, högt kundfokus och starkt lagspel. I teamet vill vi att du både motiveras av eget ansvar och att bidra till andras framgång. Du är en trovärdig, jordnära och ärlig relationsbyggare som ger dig förtroendet att bidra till våra kunders framgång. 

 

Bors Press erbjuder dig en tjänst i ett sammansvetsat team, där du får möjlighet att växa och utvecklas. Beroende på din bakgrund skräddarsyr vi en onboarding som passar just dig. Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö där du kan nå din fulla potential och bidra till företagets framgång.

 

Är du redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt dynamiska team?  Vi ser fram emot att höra från dig!

 

I denna rekryteringen samarbetar Bors Press med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se.

 KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår