Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 08
Onsdag 20 februari
Grattis Vivianne
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN 1°

Servicetekniker

Har du ett genuint intresse för bilar? Är du en driven och skicklig bilmekaniker/tekniker som vill erbjuda högsta service till våra kunder?

Då är du den vi söker efter!

 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som anställd bilmekaniker/tekniker hos oss på Finnvedens Bil arbetar du som Personlig servicetekniker med Volvo, Renault & Dacia. Du jobbar med hela kundflödet från tidsbokning, mottagande, utförande och fakturering/betalning. Du ska aktivt arbeta med ständiga  förbättringar på arbetsplatsen. Vi erbjuder dig att utvecklas tillsammans med oss, till ett av Sveriges mest intressanta bilföretag. Som nyanställd Personlig servicetekniker får du en gedigen introduktion i teknik, system och kundprocess. Som anställd hos oss blir du även kontinuerligt vidareutbildad och får arbeta i en arbetsmiljö med ständiga förbättringar utifrån ett kundvärde.

 

Läs mer och ansök här: www.finnvedensbil.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/

 

 

 

Finnvedens bil är en auktoriserad bilåterförsäljare för Volvo, Renault och Dacia som är miljö- och kvalitetscertifierade och en helhetsleverantör av tvätt, verkstad, reservdelar, bilförsäljning, Hertz hyrbilar och Tanka. Finnvedens Bil grundades i Smålandsstenar år 1936 och finns idag på tre orter: Värnamo, Gislaved och Smålandsstenar och ingår i Liljedahl Group.KONTAKTUPPGIFTER

Finnvedens Bil AB

(Finnvedens Bil AB)

Telefon: 0370 - 425 00
Mail: info@finnvedensbil.se

Besöksadress:
Nydalav.
33140
Värnamo

Postadress:
Box 244
33122
Värnamo

Webbadress:
www.finnvedensbil.se