Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 28
Lördag 11 juli
Grattis Eleonora, Ellinor
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 16°

9 Renault Zoe elbilar till Gislaveds Kommun

Finnvedens Bil vann upphandlingen av Gislaveds Kommun elbilar och idag får Finnvedens Bils platschef i Gislaved Zlatan Sejdic stolt leverera 9 Renault Zoe elbilar till Gislaveds Kommuns ansvarige Pelle Gullberg.

 

Pelle Gullberg är enhetschef för Fordon, transport och tvätt på Gislaveds Kommun och får idag äntligen hämta ut 9 nya Renault Zoe elbilar.

 

- Gislaveds kommun har idag en miljöstrategi som innebär en medveten satsning på miljöbilar. Kommunen arbetar mot ett mål att inom några år ha ställt om till en fossilfri fordonsflotta. Vid varje anskaffning överväger de därför vårt bilval noga efter riktlinjer som innebär att i första hand välja eldrivna fordon. Pelle Gullberg, enhetschef för Fordon, transport och tvätt på Gislaveds Kommun.

 

Pelle tycker också att det finns alla förutsättningar för ett fortsatt gott samarbete med Finnvedens Bil och Gislaveds kommun framöver. Såväl i samband med nyanskaffningar som i eftermarknaden som är nog så viktig. Kommunens verksamheter är mycket beroende av fordon i verksamheten och att fordonen fungerar som det ska. Att service och reparationer sker så smärtfritt som möjligt är självklart också en viktig del. Vissa verksamheter i kommunen skulle inte klara sig utan tillgång till bil dygnets alla timmar.

 

- Jag tycker samarbetet med Finnvedens Bil fungerar utmärkt. Jag har en mycket god relation med Zlatan på Finnvedens Bil i Gislaved. Säger Pelle Gullberg.

Finnvedens Bils platschef Zlatan Sejdic är glad och stolt över att kunna leverera en så fin bil till kommunen och kunna vara en bidragande orsak till en bättre miljö.

 

- Vi är väldigt glada över att få möjligheten att leverera Renault Zoe till Gislaveds Kommun, detta är en fantastisk bil som kan köras upp till 300km på en laddning baserat på verklighetskörning. Vi tackar för förtroendet att få leverera till Gislaveds kommun och vi vill även passa på och önska dem lycka till med sina nya full-elbilar.

 

Renault Zoe

Renault ZOE är den första elbilen tillgänglig för allmänheten som kan erbjuda en räckvidd på 300 km i verklig körning. Med Renault ZOE behöver du därmed inte välja. Du får ren luft, tystnad, interiör, idealtemperatur och massor med funktioner som underlättar bilkörningen. Bilen är utrustad med en värmepump som kan både kyla och värma bilens kupé. Renault Zoe kan även ladda bilens batteri genom regenerativ bromsning d.v.s. ta tillvara på bilens energi vid inbromsning.

 

 NYHETER

Äntligen ny hemsida!

Nu har vi äntligen lanserat vår alldeles nya hemsida med fokus på användarvänlighet. Du som kund ska enkelt kunna hitta det du letar efter på vår hemsida vare...

Värmlands Bil blir Finnvedens Bil

Värmlands Bil är ett av Kristinehamns äldsta företag med en lång historia bakom sig.Företaget startade redan 1931, på södra Torget i...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Finnvedens Bil AB

(Finnvedens Bil AB)

Telefon: 0370 - 425 00
Mail: info@finnvedensbil.se

Besöksadress:
Nydalav.
33136
Värnamo

Postadress:
Box 244
33122
Värnamo

Webbadress:
www.finnvedensbil.se