Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 43
Måndag 19 oktober
Grattis Tore, Tor
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 0°

Forsfast AB

Forsheda

Vi äger, utvecklar och förvaltar Gamla Gummifabriken i Forsheda. Här erbjuds moderna, flexibla lokaler för industriproduktion, lager och kontor.


Forsfast AB förvärvade i augusti 2015 ”Gamla Gummifabriken” från Trelleborg AB. Vi äger, utvecklar och förvaltar anläggningens mer än 30.0000 m2 byggnadsyta och drygt 100.000 m2 markyta. Vi erbjuder moderna, flexibla lokaler för industriproduktion, lager och kontor Forsfast AB skall långsiktigt, kvalitativt och miljömässigt sätt förvalta, äga och utveckla fabriken i Forsheda, vi skall ta hänsyn till och bevara den historia som byggts upp kring fabriken. Kom gärna med förslag och synpunkter – VI LYSSNAR MER ÄN GÄRNA


I augsti 2015 övergick ”Gummifabriken” i Forsheda i ny ägo, sedan Trelleborg tog det strategiska beslutet att lokaluthyrning inte tillhör koncernens kärnverksamhet. Den över 30.000 m2 stora industrianläggningen ägs, förvaltas och vidareutvecklas nu av Forsfast. Trelleborg finns kvar som långsiktig hyresgäst, men det finns stora och rationella ytor, ca 10.000 m2, både för industri och kontor.

Snabbfakta

Antal anställda

1

Omsättning

25470

Organisationsnr

5590002159

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Gamla Gummifabriken, förvaltning, industrilokaler, trelleborg, Lokaluthyrning, Industrianläggning

Avdelningar

Lokal Service
Fastigheter
Fastigheter, service