Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 43
Måndag 19 oktober
Grattis Tore, Tor
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 0°

Ingenting är omöjligt i Forsheda

Här skapas möjligheter för hyresgästers specifika behov. Gamla Gummifabriken är en växande företagspark med servicemöjligheter utöver det vanliga.

 

– Oavsett vad du behöver och oavsett önskemål så fixar vi det. Vi är inte bara en hyresvärd, vi är en samarbetspartner, säger Michael Derk, vd Forsfast AB.

 

Redo för inflyttning. Nyrenoverade kontor och möteslokaler finns att tillgå i ”Vita Huset”.

 

 

Världsledande företag – i Forsheda


Produktionsytor, lager, kontor och uppställningsplats utomhus på inhägnat och säkrat område – allt finns tillgängligt att hyra. Totalt handlar det om cirka 35 000 kvm byggnadsyta samt 130 000 kvm markyta.


Under de senaste åren har Gamla Gummifabriken i Forsheda utvecklats till ett attraktivt centrum för både små och stora företag. Vibracoustic, världsledande inom vibrationskontroll inom automotive, är sedan flera år tillbaka etablerade i Forsheda. Trelleborg Mixing, också världsledande inom sitt område gällande specialutvecklade polymerlösningar, är hyresgäster i Gamla Gummifabriken.

 

Flexibla och anpassningsbara lokaler


– Vi har också ett spännande samarbete med IKV Tools som har investerat i ett testcenter för intrimning av sina pressverktyg, berättar Michael.
För IKV Tools som varit närmaste grannar med Gamla Gummifabriken blev det ett naturligt sätt att växa genom att bli hyresgäster i flexibla och anpassningsbara lokaler.
– Vi vill samarbeta med våra hyresgäster för att hitta den bästa lösningen utifrån deras unika behov. Till exempel har vi precis byggt nya personalutrymmen i samarbete med Vibracoustic. Och vi är gärna med och stöttar startups genom praktiska lösningar, säger Michael.

 

Tillsammans med sina hyresgäster vill Forsfast skapa de mest flexibla och skräddarsydda lösningarna. Senaste bygget – nya personalutrymmen i samarbete med Vibracoustic.

 

 

Gym, friskvård och lunchrestaurang


Att Gamla Gummifabriken idag också rymmer NL Fitness Gym & Träning, ett hälsocenter med bland annat massage och friskvård samt inte minst en välbesökt lunchrestaurang som drivs av Toftaholms Herrgård ökar attraktiviteten.
– Vi tänker utveckling och vi brinner för den här platsen. Forsfast AB kommer att fortsätta att utveckla verksamheten vilket kan innefatta både förvärv och utveckling av befintliga lokaler och fastigheter, säger Michael Derk.

 

Välkommen till Forsheda! ”Vi vill vara en del av den här regionens tillväxt” säger Michael Derk, vd Forsfast AB.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Forsfast AB

Telefon: 0733-871802
Mail: michael@derk.se

Besöksadress:
Storgatan 28
33012
Forsheda

Postadress:
Storgatan 28
33012
Forsheda

Webbadress:
forsfastab.se