Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 09
Fredag 28 februari
Grattis Maria
Nederbörd 0.8 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN -6°

0

Fredrik jobbar med högt tryck i högtrycksregionen

Det är ingen överdrift att säga att en god del av den svenska fabriks- och verkstadsindustrins effektivitet hänger på luften.

En väl fungerande tryckluftsanläggning är ett måste i de flesta tillverkningsindustrier, på så gott som alla verkstäder.

Fredrik Magnusson har jobbat i många år med installation och service av kompressorer och tryckluftstransport, fram till alla de verktyg som ska fungera utan driftsavbrott.

­Jag har haft en del olika jobb i just den här nischen, säger Fredrik. Min utbildning omfattar annars flera olika grenar inom både maskinservice, svetsutbildning och verktygstillverkning. Jag lyckades hinna med en hel del i skolan…


Fredrik Magnusson erbjuder i sitt nystartade företag försäljning, installation och service av tryckluftsanläggningar liksom service och reparationer av verkstadsmaskiner samt smidesjobb på lego.

Sedan ett knappt halvår är Fredrik sin egen i FREMA Industriservice. Lokalerna har han på fädernegården utanför Burseryd men flytt närmare samhället och mer ändamålsenliga lokaler är på gång.

Nätverket finns
- Genom mina tidigare jobb har jag med mig ett bra nätverk av kontakter med både leverantörer, kunder och kollegor. 
 Fini kompressorer och tryckluftsutrustningar tillverkas i Italien och är ett väl inarbetat märke på den svenska marknaden.

Jag har också tagit över den lokala representationen av Fini kompressorer och trycksluftstillbehör, italiensktillverkade maskiner av erkänt hög kvalitet.

- Jag jobbar alltså i princip med allt vad gäller tryckluft, från luft- och behovsanalyser till installation, kondensathantering, läckagesökning och service av hela anläggningen på kontraktsbasis, säger Fredrik Magnusson.

Fini kompressorsortiment omfattar anläggningar från 0,3 - 75 kW, något som tillsammans med kända varumärken inom hela skalan av tillbehör ger Frema Industriservice heltäckning inom området.

Reparationer viktiga
- Men jag kommer också att jobba en hel del med reparationer av verkstadsmaskiner, till exempel excenterpressar. Uppdatering och renovering av gamla maskiner är en viktig nisch som allt fler företag utnyttjar.

- Jag samarbetar med Göhlins i Gnosjö på servicesidan och köper en del kompletterande utrustning därifrån.
Fredrik arbetar inom regionen Småland – Halland - norra Skåne, även om de flesta kunderna naturligt nog återfinns inom Gnosjöregionen.

- Därför är ett medlemskap på den nya företagsportalen GnosjoRegionen.se en självklarhet för mig, säger Fredrik. Portalen är en utmärkt mötesplats för säljare och köpare i alla branscher.

Bengt KjellbergKONTAKTUPPGIFTER

Unoflow AB (f.d. Frema Industriservice AB)

(Unoflow AB (f.d. Frema Industriservice AB))

Telefon: 030393725
Mail: info@unoflow.se

Besöksadress:
Lida Björkhaga
33378
BURSERYD

Postadress:
BULTGATAN 30
44240
Kungälv

Webbadress:
www.unoflow.se