Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 47
Söndag 27 november
Grattis Astrid, Asta
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 4°

Lokal revisionsbyrå med stora fördelar

Inte för stora – inte för små. Frejs Revisorer i Smålandsstenar är sedan många år den ledande revisionsbyrån i regionen.

 

 

Frejs plockar det bästa av två världar för att bistå kunderna med rådgivning.

Vårt gäng i Smålandsstenar har stor kompetens och stark lokal förankring och tillsammans med våra 50 kollegor i Göteborg har vi även specialister inom bolagsbildning, skatt, redovisning, lön och HR.

Det gör att vi kan erbjuda rådgivning utöver det vanliga till våra kunder samtidigt som vi inte är för stora så att vi tappar det personliga i det vi levererar, säger Per-Anders Pettersson, platschef Frejs Smålandsstenar.

 

”Vår vision är att Frejs ska vara den mest kompetenta och efterfrågade revisions- och konsultbyrån”, säger Per-Anders Pettersson, platschef.

 

Personligt och genuint

 

En familjär stämning och långsiktiga relationer har blivit själva signumet för Frejs. Det är viktigt att kunden upplever att de har en naturlig samtalspartner och ett bollplank i sin kontaktperson hos Frejs. Relationen mellan Frejs och kunden ska vara både personlig och genuin, förklarar Per-Anders.

– När du arbetar som revisor och redovisningskonsult hos Frejs är du också rådgivare i stor utsträckning. Personlig kontakt och kontinuitet är väldigt viktigt. Vi kan vara så mycket mer proaktiva i vår rådgivning när vi är nära kunden och har en löpande kontakt, säger Per-Anders.

 

 

Frejs Smålandsstenar är byrån som vill vara både personlig, genuin och proaktiv i sin rådgivning.

 

 

Bygger långsiktiga relationer

 

Frejs kunder spänner över allt ifrån enmansföretag till börsnoterade bolag även om fokus generellt ligger på små och medelstora ägarledda företag.

– Vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder för att kunna vara med i rätt tid och ge dem stöd som skapar tydligt värde och ett hållbart företagande, säger Per-Anders.

 

I augusti börjar Linda Bengtsson som ny revisor hos Frejs. Linda, som har sina rötter i Anderstorp, har tidigare arbetat med ekonomi och ser mycket fram emot de kundkontakter som följer med revisorsrollen hos Frejs.

 

 

Engagemang och tillgänglighet

 

Med kontor i Göteborg och Smålandsstenar har Frejs etablerat sig som en stark byrå präglad av engagemang och tillgänglighet.

– Vi medarbetare på Frejs är personer med blandade erfarenheter, men alla har samma inställning: Vi anstränger oss till det yttersta för våra kunder och är alltid tillgängliga när de behöver oss, säger Per-Anders.

 

 

 

FAKTA FREJS

Vi värnar om våra kundrelationer för att utveckla framgångsrika, långvariga och nära samarbeten med alla våra kunder, stora som små. Välkommen!

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: FrejsKONTAKTUPPGIFTER

Frejs Revisorer AB

(Frejs Revisorer AB )

Telefon: 0371-33550
Mail: info@frejs.se

Postadress:
Box 53100
40014
Göteborg

Webbadress:
www.frejs.se