Vecka 15
Fredag 12 april
Grattis Liv
Nederbörd 0.5 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 11°

Större, bättre och starkare tillsammans

Frejs Revisorer växer i Smålandsstenar och ­Värnamo. Med för­värvet av Ola Fälth Revision i Värnamo får byrån en ledande position i Gnosjöregionen.

 

– Ja det här innebär att vi går framåt på båda orterna. Nu blir vi ett ännu starkare varumärke tillsammans vilket också kommer att göra det lättare att samverka och rekrytera i hela regionen, säger Per-Anders Pettersson.

 

Välkommen till Värnamo! Från och med 1 september finns Frejs både i Smålandsstenar och Värnamo med bred täckning av hela Gnosjöregionen. ”Vi satsar för det lokala näringslivet”, säger Ola Fälth (tv) och Per-Anders Pettersson (th).

 

Växande organisation med 75 medarbetare

 

Han är platschef på Frejs kontor i Smålandsstenar. Tillsammans med de nya kollegorna i Värnamo – och med de nyrekryteringar som gjorts under våren 

– kommer Frejs verksamhet i Småland att bestå av 20 medarbetare efter sommaren.

Lägg därtill Frejs i Göteborg med sina 55 anställda som tillför specialistkunskap inom allt ifrån bolagsärenden och skatt till ­redo­visning och HR – liksom möjligheten att arbeta med revision i riktigt stora företag.

– Vi har ambitionen att fortsätta rekrytera här i Gnosjöregionen och växa med ytterligare personal inom både revision och redovisning, berättar Per-Anders.

 

Frejs vision är att vara den mest kompetenta och efterfrågade revisions- och konsultbyrån för ägarstyrda företag och dess medarbetare.

 

Ett steg i rätt riktning

 

Frejs förvärv av Ola Fälth Revision blev klart i slutet av mars och är en viktig byggsten i en långsiktig satsning framåt som gör Frejs till en starkare aktör i Gnosjöregionen.

– Vi ser många marknadsmässiga fördelar. I takt med att de stora byråerna lämnar de mindre orterna så kan vi expandera och attrahera nya kunder och medarbetare, säger Per-Anders.

 

Ola Fälth som drivit verksamheten i Värnamo under 17 år i egen regi fortsätter:

– Att stora byråer av rationaliseringsskäl valt att lägga ner de flesta av sina kontor i regionen är en utveckling som inte gynnar det lokala näringslivet, som ju är så viktigt för Gnosjöregionen och dess utveckling framåt. Därför tar vi ett aktivt och tydligt steg i den andra ­rikt­­­ningen genom att ansluta till Frejs, säger Ola.

 

Fälth Revision i Värnamo grundades 2005 av Ola Fälth och är nu en del av Frejs Revisorer. Sara Heijel möter kunderna på kontoret i Värnamo.

 

Engagemang och entreprenörsanda

 

Och det är möjligheten att få generera kraft och energi till företagen i Gnosjö­regionen genom revisions- och redovis­ningstjänster i goda, långvariga och nära samarbeten som är motorn för både Per-Anders och Ola.

– Det är oerhört stimulerande att få vara med och utveckla ägarledda företag. Många av de företag vi arbetar med är små till medelstora, och vi kompletterar varandra mycket väl. Vi drivs av ­samma engagemang och entreprenörsanda allihop, säger Ola.

 

Genuint intresse för både siffror och människor

 

Nu fortsätter arbetet med rekrytering för att Frejs i Smålandsstenar och Värnamo ska fortsätta att växa.

– Frejs styrka är att vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda våra ­kunder allt stöd de behöver och samtidigt är tillräckligt små för att vara ­personliga. För våra medarbetare innebär detta ­stora möjligheter till utveckling i en familjär miljö där vi ställer upp för varandra och har nära till skratt, säger Karin Odqvist, HR-ansvarig.

 

Brankica Zivkovic, revisor, och Stefania Hantig, redovisningskonsult, utgår från Frejs kontor i Smålandsstenar.

 

 

FAKTA Frejs revisorer

Vi värnar om våra kundrelationer för att utveckla framgångsrika, långvariga och nära samarbeten med alla våra kunder, stora som små. Välkommen!

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Patrik Leonardsson

 KONTAKTUPPGIFTER

Frejs Revisorer AB

(Frejs Revisorer AB )

Telefon: 0371-33550
Mail: info@frejs.se

Postadress:
Box 53100
40014
Göteborg

Webbadress:
www.frejs.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår