Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 31
Onsdag 4 augusti
Grattis Arne, Arnold
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN 22°

Innesäljare GARO E-mobility

Nu söker vi en nyckelspelare till vår tillväxt!

 

Vi erbjuder ett spännande uppdrag i en framtidsbransch med fokus på hållbarhet.

 

GARO E-mobility AB fortsätter sin expansion och nu förstärker vi teamet med en innesäljare. Rollen innebär bland annat kommersiell/teknisk rådgivning, offerthantering och orderläggning. Dagarna blir variationsrika med korrespondens via mail och telefon med både nationella och internationella kunder. Du hanterar specifika kundportaler för leveransplaner och prognoser. Vi erbjuder dig en variationsrik dag med högt kundfokus i en positiv och framgångsrik atmosfär.

 

Vem är du?
Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbete, dvs B2B innesälj av teknisk karaktär eller kundtjänst med både nationella och internationella kontakter.

 

Förutom att du är självgående med egen drivkraft är du också en lagspelare som har förmågan att se vad laget behöver. Hos GARO E-mobility AB är samarbete och lagarbete nyckelfaktorer för framgången. Med teknisk kompetens, känsla för service och affärsmässighet levererar du en kundupplevelse i toppklass.

 

För att lyckas i arbetet har du en god verbal och skriftlig förmåga i svenska och engelska, kan du dessutom tyska är det meriterande. Du har också mycket god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i moderna affärssystem. Har du elteknisk branschbakgrund är det en merit.

 

Placeringen är i Gnosjö.

 

I denna rekrytering samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Vi arbetar löpande med urvalet, men vill också uppmärksamma att vi eventuellt startar processen i augusti. Sista ansökningsdag är 23 augusti ansök på www.finnvedensaljkraft.seLEDIGA JOBB

Teknisk support till GARO AB

GARO AB fortsätter sin expansion och nu förstärker de teamet med en Teknisk support! Är du vår nästa stjärna?   Dina arbetsuppgifter...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

GARO AB

(GARO AB)

Telefon: 0370-332800
Mail: info@garo.se

Besöksadress:
Söderg. 26
33533
Gnosjö

Postadress:
Box 203
33525
Gnosjö

Webbadress:
www.garo.se