Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 02
Söndag 17 januari
Grattis Anton, Tony
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -3°

Stjärnsäljare till GnosjoRegion.se

 

Nu är det snart dags för vår kollega Thomas att gå i pension efter att ha varit GnosjoRegion.se trogen i 16 år. Nu söker vi dig, vår nya säljare, som vill ta över stafettpinnen efter Thomas och jobba tillsammans med oss mot nya mål för våra företag i Gnosjöregionen.

 

Är du personen som trivs och drivs i kontakten med kunder, har du ett genuint intresse av vår bygd och dess företag och har du tidigare erfarenhet av försäljning? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega!

 

Läs mer och ansök här »

 


 

GnosjoRegion.se har funnits i 17 år och Happy Småland AB har drivit den de senaste tio åren. Happy Småland jobbar med digital marknadsföring och driver flera olika portaler där GnosjoRegion.se är den största verksamheten.

 

GnosjoRegion.se har som uppgift att dra in fler affärer till företagen i Gnosjöregionen samt att attrahera människor att flytta till vår vackra del av Sverige. Detta för att regionen ska fortsätta utvecklas och kunna erbjuda så väl äldre som yngre en positiv och trivsam livsmiljö

 

Happy Småland AB, som GnosjoRegion.se drivs av, är i sin tur ett dotterbolag till 0371 webb & reklam AB. Båda dessa bolag jobbar med digital marknadsföring och finns på samma adress, i Smålandsstenar. Bolagen är privatägda av Michael Åstmar och har totalt tre heltidsanställda som håller ihop verksamheten.KONTAKTUPPGIFTER

GnosjoRegion.se

(GnosjoRegion.se)

Telefon: 037131920
Mail: info@gnosjoregion.se

Besöksadress:
Burserydsvägen 38
33332
Smålandsstenar

Postadress:
Burserydsv. 38
33332
Smålandsstenar

Webbadress:
https://www.GnosjoRegion.se