Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38
Lördag 25 september
Grattis Tryggve
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 12°

Livsnjutaren som brinner för sina kunder

Ta en titt på bilden – det här är ett ansikte du lär se mer av framöver när Stefan Hämäläinen ger sig ut på vägarna för att besöka regionens företag.

 

– Det känns jättespännande och inspirerande att få lära känna företagen i Gnosjöregionen. Man kan verkligen känna den speciella gemenskap som finns mellan företagarna där man löser problem och ställer upp för varandra, säger Stefan Hämäläinen.

 

Stefan Hämäläinen är ny i teamet hos GnosjoRegion.se, ansvarig för försäljning och kundvård.

 

Från Skaraborg till Gnosjöregionen


Han har en bakgrund som försäljningschef på SpaCity och därtill hela 23 år inom Hallpressen på Falköpings tidning. Men skaraborgssonen blev smålänning när kärleken drabbade honom, och i april bytte Stefan rollen som arbetsledare på Willys i Gnosjö mot nya spännande utmaningar hos GnosjoRegion.se.
– Det jag verkligen brinner för är service, kunder och försäljning. Att bygga och vårda långvariga kundrelationer, säger Stefan.

 

Lära känna företagen


Närmast handlar det om att lära känna det stora nätverk av företag som finns inom GnosjoRegion.se. Fram till semestern jobbar Stefan parallellt med Thomas Perdsjö som sedan går i pension efter 16 år i Gnosjöregionens tjänst.
– Och jag är oerhört tacksam och ödmjuk för att få en sådan lyxig övergång. Nu är det upp till mig att förvalta det Thomas har byggt upp under de här åren, säger Stefan.

 

 

Avkoppling på golfbanan


Men livet handlar förstås inte bara om arbete. Med flytten från Falköping till Gislaved för tre år sedan kom också en livsstilsförändring som Stefan nu hoppas ska ge ännu mer tid att utveckla sitt intresse för golf.
– Jag har ju nära till Isaberg så nu ska jag försöka prioritera golfen lite mer. Det är bra avkoppling på kvällar och helger.

 

Livsnjutare och grillmästare


Att koppla av, umgås med sambo och döttrar och att njuta av livet i största allmänhet ligger Stefan varmt om hjärtat.
– Vardagslyx är ett ord som jag gillar, speciellt i dessa tider. Man kan nog säga att jag är lite av livsnjutare. Jag gillar att laga mat, det är både avkopplande och förhoppningsvis lite gott också, säger Stefan och skrattar.
Ska det vara riktigt gott så blir det till exempel Stefans skaldjurspasta eller en plankstek – gärna grillad.
– Helst ska man kunna sitta ute på altanen och njuta av maten och nu närmar vi oss ju grillsäsongen. Det är skoj att få längta lite!

 

När Stefan inte är ute på uppdrag för GnosjoRegion.se tillbringar han gärna tid tillsammans med döttrarna – eller snor ihop en god skaldjurspasta.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Privat

Porträttfoto: Fotograf MagdalenaKONTAKTUPPGIFTER

Happy Småland AB - GnosjoRegion.se

(Happy Småland AB - GnosjoRegion.se)

Telefon: 037131920
Mail: info@gnosjoregion.se

Besöksadress:
Burserydsvägen 38
33332
Smålandsstenar

Postadress:
Burserydsv. 38
33332
Smålandsstenar

Webbadress:
https://www.GnosjoRegion.se