Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 27
Tisdag 5 juli
Grattis Laila, Ritva
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Tisdag
Onsdag
Torsdag
GNOSJÖREGIONEN 12°

Trygg försäkringslösning och placering

Kapitalplacering med god avkastning i en turbulent tid – är det ens möjligt? Svaret från pensions- och kapitalrådgivare Hjerta Småland är – absolut.

 

 

– Fonder och aktier har väldigt stora svängningar, men vi kan ­erbjuda en lugnare långsiktig placering där ­kunden kan sova gott om natten med runt 5 procents årlig avkastning. Oavsett om man vill månadsspara eller göra engångsplaceringar så har vi ­lösningar, säger Johan Görsson.

 

Goda råd vid överlikviditet

 

Tillsammans med Christoffer Harlin driver han bolaget Hjerta Småland, pensions- och ­kapitalrådgivaren som riktat in sig på att hjälpa allt ifrån mindre ägarledda bolag till ­större börsbolag och privatpersoner i Gnosjöregionen och Jönköping med omnejd.

– Här ser vi många företag som har ett angenämt problem med ­överlikviditet och det vi har gjort, med många väldigt nöjda kunder som ­resultat, är att vi hjälpt till med kapital­placeringar som trots en turbulent tid har fortsatt att leverera ränta till ­kunderna, säger Johan.

 

De vill stötta Gnosjöregionens entreprenörer. Hjerta Småland är en fristående förmedlare av försäkrings- och placeringslösningar.

 

Lågriskalternativ med god avkastning

 

Christoffer fortsätter:

– Att skapa god avkastning utan att ta för höga risker passar väldigt bra för många av företagen i den här ­regionen som har skapat god likviditet genom hårt arbete och ibland genom en bolagsförsäljning. Då vill de flesta inte riskera detta kapital.

Att vika en timma för rådgivning kring hur du kan skapa trygghet både vad gäller kapitalplacering och ­försäkringsfrågor är väl investerad tid, menar Christoffer:

– Ofta har du bilen bättre ­försäkrad än du har dig själv och din familj. Vi kan handplocka lösningar utan ­lojalitet till något särskilt fond- och försäkringsbolag. I stället kan vi välja det som är lämpligast för kunden.

 

Lokal närvaro med kontor i Gummifabriken

 

Försäkringar och kapitalplaceringar är komplexa produkter. Tanken – och hjärtat – bakom Hjerta Småland är att skapa mervärde för kunden med sin närhet. Kontoret i Gummifabriken Värnamo är öppet för besök, och lika ofta åker Johan och Christoffer ut på besök hos sina kunder.

– När andra banker och försäkringsbolag lägger ner sina lokalkontor och centraliserar vill vi vara närvarande och lokala, säger Johan Görsson.

 

I hjärtat av Värnamo finns pensions- och kapitalrådgivaren Hjerta Småland. ”Närheten till kunden är viktig för oss”, säger Johan Görsson (tv) och Christoffer Harlin (th).

 

 

 

FAKTA
Hjerta Småland Din lokala Försäkrings- och placeringsrådgivare. Handplockade lösningar med ­bättre villkor, ­möjlighet till högre avkastning och lägre premier.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Hjerta Småland

(Hjerta Småland)

Telefon: 0705660511
Mail: johan.gorsson@hjerta.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.hjerta.se/formedlare/hjerta-smaland/