Vecka 16
Fredag 19 april
Grattis Olaus, Ola
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 6°

Dra lärdomar av logistikens betydelse i Ukraina!

Många säger att striden vinns av den som har den bästa taktiken, men kriget vinns av den som har den bästa logistiken. Inom försvarsektorn används flera logistikbegrepp, nya eller med delvis annan innebörd än vad man tänker på i civila kommersiella försörjningskedjor: Just in time, just enough, just in case, logistisk kulmination för att nämna några. Dessas betydelse och koppling till det pågående kriget kommer presenteras av Övlt Per Skoglund på PLAN 2023 den 25-26 april i Jönköping.

 

"Vi på ERA samarbetar med PLAN och ställer ut under dagarna. Möt oss där och prata logistik och andra viktiga frågor som rör försörjning av material och tjänster!" säger Jakob Hirsmark, Partner inom ERA.

 

Vi reducerar kostnaderna i mellanstora företag med djupa insikter, erfarenheter och branschkunskap inom en mängd kostnadsslag. ERA består av ca 700 seniora experter som innehaft ledande befattningar i företag och branscher som är underleverantörer till näringslivet. Vi optimerar företagskostnader och implementerar innovativa lösningar.

 

Vi finns bara ett mejl eller telefonsamtal bort om ni vill ha hjälp att infria besparingar inom logistik och 39 andra kostnadskategorier.



KONTAKTUPPGIFTER

Expense Reduction Analysts

(Expense Reduction Analysts)

Mail: jhirsmark@expenserreduction.com

Besöksadress:
VIKAREGÅRDEN
33572
Hestra

Postadress:
VIKAREGÅRDEN
33572
Hestra

Webbadress:
https://se.expensereduction.com/



Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår