Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 47
Lördag 27 november
Grattis Astrid, Asta
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 0°

KVALITETS- OCH HÅLLBARHETSANSVARIG

Vill du arbeta med operativ och strategisk kvalitetsutveckling, driva hållbarhetsfrågor och delta i tekniska projekt i ett företag med stabil tillväxt? Vi söker nu en Kvalitetsansvarig till Holmgrensplast i Gnosjö.

Du som kvalitetsansvarig kommer att ingå i ledningsgruppen och arbeta tillsammans med våra chefer inom produktion, men även tillsammans med våra projektledare, inköp och ekonomi.

 

Som kvalitetsansvarig arbetar du med att ta ansvar för våra produkter – såväl ur ett kvalitetsperspektiv, men även ur ett hållbarhetsperspektiv. I arbetet ingår framför allt att arbeta praktiskt/operativt med exempelvis avvikelsehantering, reklamationer och att implementera 5S arbete i vår produktion. Men också processutveckling enligt kvalitetssystem och de krav som finns för 9001:2015, utveckling av arbetsinstruktioner, kontroller och att följa upp kvalitetsmål.

 

Som kvalitetsansvarig är du också ansvarig för att driva hållbarhetsfrågor framåt och att hålla dig uppdaterad kring nya regelverk och tekniker inom polymer-området som kan hjälpa oss att ligga i framkant med hållbarhetsarbetet för framtiden. Här utvecklar du företagets miljöledningssystem i enlighet med kraven för ISO 14001:2015. I arbetet ingår också tillbudsrapportering, att hålla ihop och driva frågor för det systematiska arbetsmiljöarbetet, dokumentation av kemikalier och säkerhetsdatablad och att tillsammans med ledningen sätta och följa upp miljömål.

 

Dina huvuduppgifter som kvalitetsansvarig är att vara stöd för vår produktion och ledningsgrupp i kvalitets- och hållbarhetsfrågor. Tjänsten innebär kontakter såväl internt, som med kunder och leverantörer. Den kräver teknisk förståelse och administrativ vana, samt mycket god kommunikationsförmåga i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

 

Som person är du noggrann och strukturerad. Du har även goda kunskaper inom Office 365 (framförallt Officepaketet) och har förståelse för exempelvis ritningar. Viktigt är att du på ett pedagogiskt och tydligt sätt kan uttrycka dig i tal och skrift så att våra medarbetare, kunder och leverantörer förstår det du kommunicerar i instruktioner, mail, ritningar eller i krav vi ställer på dem.

 

Att vara effektiv och ansvarstagande är personliga egenskaper vi värderar högt. Då arbetet stundtals kan vara intensivt, måste du ha förmågan att kunna prioritera samt omprioritera arbetsuppgifterna löpande. Har du drivit projekt är det en stor merit eftersom vi vill att du ska kunna vara delaktig i våra utvecklingsprojekt inom kvalitet och miljö.

 

Som person ser du samarbete och kommunikation som något du uppskattar och är bra på. Du bör vara en lättsam, prestigelös och öppen person, samtidigt som struktur och ordning är viktigt för dig. Du är en ”doer” som gillar att hugga tag i utmaningar och inte ger upp när du stöter på problem.

 

Du har med fördel några års erfarenhet inom kvalitet eller ha jobbat inom industri som specialist eller ledare med ett intresse att utvecklas vidare in i den här rollen. Alternativt har du erfarenhet eller vill gå in i rollen som kvalitetsansvarig från något annat, då är du givetvis också välkommen att söka tjänsten!

 

ANSÖKAN

Du söker tjänsten via vår karriärsida på www.holmgrensplast.se alternativt skicka till info@holmgrensplast.se.
Märk ansökan ”Kvalitetsansvarig”.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu, dock senast 9 december 2021.

 

FRÅGOR

Har du frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig till oss:
Alain Fazakas, Fabrikschef, 070-532 59 23, alain@olmgrensplast.se
Filip Holmgren, Produktionschef, 070-313 64 44, filip@holmgrensplast.seKONTAKTUPPGIFTER

Holmgrens Plast AB

Telefon: 0370332530
Mail: info@holmgrensplast.se

Besöksadress:
Gnejsv. 5
33532
Gnosjö

Postadress:
Box 200
33525
Gnosjö

Webbadress:
www.holmgrensplast.se