Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Fredag 22 januari
Grattis Vincent, Viktor
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 2°

De skapar utemiljö med stil och känsla

Utsidan säger en hel del om insidan. Ire & Lind Trädgård hjälper företag att göra utemiljön inbjudande och trevlig – med fokus på den viktiga entrén.

 

– Företagens utemiljö blir ofta bortglömd eller hamnar långt ner på prioriteringslistan. Samtidigt vet vi att både besökande kunder och anställda uppskattar en trevlig och inbjudande utemiljö, säger Urban Ireklint.


Att till exempel ha en sittgrupp utomhus är värdefullt, omgiven av en blomstrande och doftade växtlighet, där personalen kan få förmånen att njuta lite extra under sin lunchrast.
– En plats där anställda kan hämta kraft under arbetsdagen tror vi har en stor positiv inverkan på personalens välmående och hela företagsklimatet, säger Frida Ireklint.

 

Trädgårdsföretaget Ire & Lind Trädgård består av Frida och Urban Ireklint, Viktor Lindblad samt Claes Ågren.

 

Första intrycket viktigt


Riktigt skarpt läge blir det vid entrén. Vad är första intrycket för en ny besökare? Vissna blommor i en bortglömd urna eller en mossbeväxt plattläggning från 1970-talet?
– När vi åker runt i Gnosjöregionen upplever vi stor skillnad. Vissa företag satsar väldigt medan andra har potential att skapa något mycket mer inbjudande. Vi kan hjälpa till att skapa ordning och snyggt vid entrén, året runt, säger Urban.

 

Dags att snygga upp vid entrén? Ire & Lind Trädgård hjälper företag att matcha utsidan med insidan.

 

Låt utsidan berätta om insidan


Ire & Lind Trädgård med säte i Skillingaryd tar ansvar för projektet från ritning och skiss via genomförande till löpande skötsel och underhåll.
En möjlighet är till exempel att knyta ihop ute och inne genom att redan vid entrén ge en föraning om vad som pågår innanför dörrarna.
– Är det en tillverkande industri kanske man till och med kan använda sig av produkter som tillverkas i formgivningen. Plåt till exempel är ett väldigt tacksamt material, säger Frida.

 

Ire & Lind Trädgård vänder sig till såväl företag som privatpersoner med sitt utbud av tjänster.

 

Enkelt och praktiskt


Snyggt och lättskött med genomtänkt design är grundfilosofin.
– Vi bor i det småländska möbelriket där formgivning och design är betydelsefullt. Vi har redan tagit steget i våra privata trädgårdar - nu är det dags att det syns på företagen , säger Urban.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Ire & Lind TrädgårdKONTAKTUPPGIFTER

Ire & Lind Trädgård AB

(Ire & Lind Trädgård AB)

Telefon: 0723062744
Mail: info@irelindtradgard.se

Besöksadress:
Packebo Duvemåla 1
56893
SKILLINGARYD

Postadress:
Packebo duvemåla 1
56893
Skillingaryd

Webbadress:
www.irelindtradgard.se