Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 29
Torsdag 18 juli
Grattis Fredrik, Fritz
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN 13°

Riktigt gott kaffe är viktigare än du tror

Det handlar både om trivsel för personalen och det lilla extra för det goda kundmötet. JOBmeal ser till att kaffet smakar som det ska i fikarummet.

 

– Visste du att kaffe har över 800 aromer medan vin har ungefär hälften?
Conny Carlsson, säljare på JOBmeal, berättar om det nya kaffekonceptet som gör det ännu enklare för företagen att hitta sin optimala lösning.

 

Så nära du kan komma en automatisk barista. Kaffemaskinerna från JOBmeal har dubbla bryggenheter och kalibreras på plats för exakt rätt smakupplevelse.

 
Hitta rätt med JOBmeals kaffekoncept


”Fika” vänder sig till majoriteten av kunderna. Kaffemaskin med gott färskbryggt kaffe, helt enkelt. ”Barista” tar smaken av Italien till fikarummet med dubbla bryggenheter för espresso och vanligt färskbryggt kaffe i toppklass. Och så ”Gourmet” med ett komplett kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå.
– Här får du riktigt bra kaffe, både espresso och färskbryggt kaffe, med färsk mjölk. Det här är något för finsmakaren, säger Conny Carlsson.

 
Kaffet en viktig del i arbetslivet


Få ämnen engagerar och skapar så starka känslor som kaffemaskinen på jobbet. Det ska smaka gott och fungera smidigt. Här är JOBmeal proffsen som fixar en skön fikapaus för bl.a. Gnosjöregionens företag.
– Vi levererar ca 4,5 miljoner koppar till företag i regionen varje år, konstaterar platschef Harald Gabrielsson.
JOBmeal ser till att maskinen fungerar och att kaffet smakar precis som det är tänkt. Något som kräver både kunskap och erfarenhet.
– Vattnet har faktiskt en stor påverkan på smaken. Våra servicekillar kalibrerar maskinerna på plats för att

smaken ska bli optimal. De vet hur kaffe ska dofta och smaka, säger Harald.

 

JOBmeal finns idag över hela Sverige. ”Men den lokala servicen är viktig och uppskattad, särskilt i den här bygden” säger Harald Gabrielsson (tv) och Conny Carlsson (th).

 
Glöm inte vätskebalansen


JOBmeal är det största svenskägda vendingföretaget med 26 lokalkontor över landet. Man samarbetar med alla de stora kafferosterierna och har även ett vattenkoncept för kontor och arbetsplats.
– Att dricka vatten är viktigt för att tanken ska hänga med. Arbetskapacitet och koncentration ökar, så att satsa på kylt gott vatten, med eller utan bubbel är en bra investering, säger Conny Carlsson.

 

 

Text: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh & JOBmealKONTAKTUPPGIFTER

JOBmeal AB / Öst-Västbo

(JOBmeal AB / Öst-Västbo)

Telefon: 0370-84005
Mail: info.ost_vastbo@jobmeal.se

Besöksadress:
Industrivägen 41
33374
Bredaryd

Postadress:
Industriv. 41
33374
Bredaryd

Webbadress:
www.jobmeal.se/vara-kontor/jobmeal-ost-vastbo/