Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 50
Torsdag 12 december
Grattis Alexander, Alexis
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN 2°

Junic växer med nytt kontor i Värnamo

Kvalitet och kompetens i bemanning och rekrytering. Junic firar i höst 10 år och passar på att öppna dörren till ett nytt kontor i Värnamo.

 

– Vi har fram tills nu haft vår utgångspunkt i Gislaved där vi över tid har haft en väldigt stark position och byggt upp vårt varumärke. Men eftersom Junic-andan sprider sig och vi har fått väldigt många förfrågningar från Värnamohållet har vi valt att också etablera oss med ett kontor där, säger vd Ulf Stjerneby.

 

Strategiskt läge, lätt att svänga förbi. Junic möter förfrågningarna från Värnamo i det nyöppnade kontoret i Nivikahuset.

 

Johan hälsar välkommen i Värnamo


Johan Bäcklund är ansvarig för det nyöppnade Värnamokontoret som ligger strategiskt lättillgängligt på Ringvägen 38 i Nivikahuset. Johan är ett bekant ansikte för många.
– Jag jobbade som konsult för Junic tidigare och var även ansvarig för legomonteringen under ett år. Jag har erfarenheten och industrivanan – och vet vad som krävs för att göra ett bra jobb ute på företagen, konstaterar Johan.

 

Välkommen till Värnamo! Johan Bäcklund är ansvarig för Junics nyöppnade kontor på Ringvägen 38.

 

Smittande arbetsglädje inom Junic


Junic-andan genomsyrar hela organisationen. Här trivs man. Här är dörren alltid öppen för de anställda konsulterna.
– Jag brukar säga att arbetsglädjen smittar inom Junic. Industrin ropar efter personal och vi expanderar för att snabbt hjälpa våra kunder. Men vi fångar också upp andra behov hos företagen och bygger upp kompetens, kapacitet och kvalitet som är unik, säger affärsområdeschef för kollektiv, Niklas Andersson.

 

Junic-andan handlar om öppna dörrar, trivsel, värme och högt i tak. I år firar man 10-årsjubileum – och fortsätter att växa.

 

Tre ben i verksamheten


Junic står på tre ben i sin verksamhet: Bemanning/rekrytering, maskinflytt och industriservice. Idag har man en personalstyrka på 200 män och kvinnor, och sedan starten för tio år sedan har man haft hela 1500 anställda.
– Med ett enda samtal till Junic kan du som kund säkra tillgången på kunnig personal, planerat underhåll av maskiner och alla praktiska bestyr när du förnyar eller flyttar maskinparken, säger affärsområdeschef för industriservice, Nicklas Bjelke.

 

Text: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: JunicKONTAKTUPPGIFTER

Junic AB

(Junic AB)

Telefon: 0371-83053
Mail: niklas@junic.se

Besöksadress:
Baldersvägen 31
33235
GISLAVED

Postadress:
Baldersv. 31
33235
Gislaved

Webbadress:
www.junic.se