Vecka 17
Fredag 26 april
Grattis Teresia, Terese
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 10°

Vi klarar oss inte utan dem!

Så lyder rubriken till en helsida i Aftonbladet 26 mars 2022.

 

Texten i annonsen säger en hel del om hur vi jobbar och hur vi försöker ta till vara på den kompetenta personal som finns i vårt avlånga land.

 

Text från Aftonbladet:

 

När Jonas och hans kollegor på K-Bemanning anställde en maskinoperatör för fyra år sedan blev de glada över hur snabbt han smälte in. Att kunna sitt hantverk är självklart viktigt, men att passa in på arbetsplatsen är också av stor betydelse. När det senare blev dags för ännu en rekrytering anställdes killens kompis. De båda killarna hade kommit till Sverige som ensamkommande flyktingar år 2015 moch senare fått uppehållstillstånd genom gymnasielagen. Den innebär att man måste få fast jobb senast sex månader efter studentexamen. Annars väntar utvisning. På K-Bemanning står nu några av dessa ungdomar för en stor del av omsättningen och såväl som företag som anställda är mer än nöjda. 

När Jonas säger: "Vi klarar oss inte utan dem" menar han inte bara våra egna anställda. Han menar att Sveriges industri inte hade klarat sig utan arbetskraften från andra länder.

 

Läs och lyssna mer om detta Redo.arbetskraftsförmedlingen



NYHETER

Jobb GPS Värnamo

När Gummifabriken och Värnamo Näringsliv drar igång Jobb GPS 2024 gäller det att va med! Värnamo Jobb GPS gick av stapeln den 12 mars, då vi fick in många...

Besök på Gislaveds gymnasium

Igår besökte K-Bemanning Gislaveds gymnasium och alla härliga elever som går där.   Vårt främsta mål är att hjälpa ungdomarna...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

K-Bemanning

(K-Bemanning)

Telefon: 070 822 75 01
Mail: info@k-bemanning.se

Besöksadress:
Anderstorpsv. 24 weland industricentrum
33236
Gislaved

Postadress:
Anderstorpsv. 24
33236
Gislaved

Webbadress:
www.k-bemanning.se



Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår