Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Söndag 4 december
Grattis Barbara, Barbro
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -2°

Vi klarar oss inte utan dem!

Så lyder rubriken till en helsida i Aftonbladet 26 mars 2022.

 

Texten i annonsen säger en hel del om hur vi jobbar och hur vi försöker ta till vara på den kompetenta personal som finns i vårt avlånga land.

 

Text från Aftonbladet:

 

När Jonas och hans kollegor på K-Bemanning anställde en maskinoperatör för fyra år sedan blev de glada över hur snabbt han smälte in. Att kunna sitt hantverk är självklart viktigt, men att passa in på arbetsplatsen är också av stor betydelse. När det senare blev dags för ännu en rekrytering anställdes killens kompis. De båda killarna hade kommit till Sverige som ensamkommande flyktingar år 2015 moch senare fått uppehållstillstånd genom gymnasielagen. Den innebär att man måste få fast jobb senast sex månader efter studentexamen. Annars väntar utvisning. På K-Bemanning står nu några av dessa ungdomar för en stor del av omsättningen och såväl som företag som anställda är mer än nöjda. 

När Jonas säger: "Vi klarar oss inte utan dem" menar han inte bara våra egna anställda. Han menar att Sveriges industri inte hade klarat sig utan arbetskraften från andra länder.

 

Läs och lyssna mer om detta Redo.arbetskraftsförmedlingenNYHETER

K-Bemannings nyförvärv i Jönköping

  K-Bemanning förvärvar bemanningsdelen av Competence Group i Småland AB.  I och med detta så stärker K-Bemanning sin position i Jönköpingsområdet....

Insamling till Barncancerfonden

Ungdomar som stöder barncancerfonden, behjärtansvärt!     Här om veckan sprang skolbarn i Gislaved Cancerloppet. K-Bemanning ville självklart...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

K-Bemanning

(K-Bemanning)

Telefon: 070-581 12 99
Mail: info@k-bemanning.se

Besöksadress:
Anderstorpsv. 24 weland industricentrum
33236
Gislaved

Postadress:
Anderstorpsv. 24
33236
Gislaved

Webbadress:
www.k-bemanning.se