Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 47
Lördag 27 november
Grattis Astrid, Asta
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 0°

Ansvarig platschef

Vi på Lagans Byggnads har flera projekt som startar och en god orderstock. Därför behöver vi nu förstärka vårt team till projekt i Värnamo, Lagan och Markaryd med en strukturerad och ansvarsfull platschef. Som platschef hos oss blir du en del av ett familjeföretag som får framtiden att växa.

 

Om tjänsten 
Som platschef på Lagans Byggnads ansvarar du för projektet och dess produktion. Du har ett övergripande ansvar gällande arbetsplatsens personal, ekonomi, arbetsmiljö och arbetsplanering. Tjänsten kräver kontakt med andra underentreprenörer och leverantörer. Hos oss är det viktigt att du tar till vara på dina medarbetares kompetenser och är en inspirationskälla.

 

Om dig 
Du har tidigare erfarenhet från liknande platschefsjobb eller ansvarsroll inom byggbranschen. Du har en god ledarskapsförmåga och är engagerad i att vägleda dina medarbetare. Som person är du tydlig med din kommunikation, lyhörd och arbetar på ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. Som platschef på Lagans Byggnads är det viktigt att du delar våra värderingar med oss och arbetar bra i team.

 

Vi erbjuder 
Lagans Byggnads startade i Lagan år 1964 och är ett familjeägt företag med lokal förankring med kontor i Lagan, Värnamo och Karlskrona. Vi utför allt från byggservice till större entreprenader och villor, och jobbar både med företag och privatpersoner.

 

Du blir delaktig i utvecklande och hållbara projekt som vi bygger för framtiden. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare har ett stort driv och rätt kompetens som vi vill ta vara på.

 

Hos oss erbjuder vi ett omväxlande arbete med ett glatt och drivet gäng. Här inspirerar och lyfter vi varandra! Vi blickar alltid framåt med både miljön och människan i fokus. Du har god chans att utvecklas med mycket stöd från engagerade medarbetare.

 

Man ska vara stolt över att jobba på Lagans Byggnads AB.

 

 

Vid frågor om tjänsten samt ansökan:
Claes Bodén 070 729 84 05 claes.boden@lagansbyggnads.se
Christofer Andreasson 070 276 52 09 christofer.andreasson@lagansbyggnads.se

 

 

Urval och rekrytering sker löpande – så vänta inte med din ansökan.LEDIGA JOBB

Drivna hantverkare till entreprenad

Vi på Lagans Byggnads har flera projekt som startar och en god orderstock. Därför behöver vi nu förstärka vårt team med flera drivna hantverkare till Värnamo,...

Strukturerad arbetsledare

Vi på Lagans Byggnads är i en intressant utvecklingsfas med flera spännande projekt framför oss. Vi behöver nu därför förstärka vårt team i Lagan...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Lagans Byggnads Aktiebolag

Telefon: 037230866
Mail: isabella.henriksson@lagansbyggnads.se

Besöksadress:
Lundbyvägen 21
33153
Värnamo

Postadress:
Västerg. 3
34150
Lagan

Webbadress:
www.lagansbyggnads.se