Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 47
Lördag 27 november
Grattis Astrid, Asta
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 0°

Strukturerad arbetsledare

Vi på Lagans Byggnads är i en intressant utvecklingsfas med flera spännande projekt framför oss. Vi behöver nu därför förstärka vårt team i Lagan till projekt i Markaryd och Värnamo med en ansvarsfull och strukturerad arbetsledare. Som arbetsledare hos oss blir du en del av ett familjeföretag som får framtiden att växa.

 

Om tjänsten
I tjänsten som arbetsledare på Lagans Byggnads bistår du med att leda projekt och fördela arbetet på arbetsplatsen. Du ska se till att arbetsmiljön är bra och att kvalitén är god. Du kommer att ha löpande uppföljning av projektet och se till att det följs gällande bland annat tidsplan och logistik. Hos oss är det viktigt att du trivs och hjälper till att lyfta och inspirera dina medarbetare.

 

Om dig 
Du har ett genuint intresse av att strukturera, leda och fördela arbetsuppgifter. Du har relevant utbildning, erfarenhet ifrån tidigare jobb och är självgående. Som person är du driven, strukturerad och engagerad. Du ska trivas med att leda och stötta våra medarbetare i deras arbete. Som arbetsledare hos oss på Lagans Byggnads är det viktigt att du vågar fatta beslut, skapa gemenskap och sprida en bra teamkänsla.

 

Vi erbjuder
Lagans Byggnads startade i Lagan år 1964 och är ett familjeägt företag med lokal förankring och kontor i Lagan,Värnamo och Karlskrona. Vi utför allt från byggservice till större entreprenader och villor, och jobbar både med företag och privatpersoner.

Du blir delaktig i utvecklande och hållbara projekt som vi bygger för framtiden. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare har ett stort driv och rätt kompetens som vi vill ta vara på.

Hos oss erbjuder vi ett omväxlande arbete med ett glatt och drivet gäng. Här inspirerar och lyfter vi varandra! Vi blickar alltid framåt med både miljön och människan i fokus. Du har god chans att utvecklas med mycket stöd från engagerade medarbetare.

Man ska vara stolt över att jobba på Lagans Byggnads AB.

 

 

Vid frågor om tjänsten samt ansökan:
Claes Bodén 070 729 84 05 claes.boden@lagansbyggnads.se
Christofer Andreasson 070 276 52 09 christofer.andreasson@lagansbyggnads.se

 

Urval och rekrytering sker löpande – så vänta inte med din ansökan.LEDIGA JOBB

Drivna hantverkare till entreprenad

Vi på Lagans Byggnads har flera projekt som startar och en god orderstock. Därför behöver vi nu förstärka vårt team med flera drivna hantverkare till Värnamo,...

Ansvarig platschef

Vi på Lagans Byggnads har flera projekt som startar och en god orderstock. Därför behöver vi nu förstärka vårt team till projekt i Värnamo, Lagan och Markaryd...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Lagans Byggnads Aktiebolag

Telefon: 037230866
Mail: isabella.henriksson@lagansbyggnads.se

Besöksadress:
Lundbyvägen 21
33153
Värnamo

Postadress:
Västerg. 3
34150
Lagan

Webbadress:
www.lagansbyggnads.se