Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Måndag 17 januari
Grattis Anton, Tony
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 6 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 0°

Med mångfald och jämställdhet i vardagen

De är lokala och heltäckande. Paradgrenen må vara försäkringar – men idag erbjuder Länsförsäkringar fullservice även inom bank- och företagsärenden.

 

– Vi är det lokala, kundägda företaget. Att göra skillnad i lokalsamhället är en del av vårt DNA, säger Katarina Wetterholm, bankchef.
Vi möts i Värnamo på ett av länets fem fullservicekontor. Lägg därtill närservicekontoren i Gislaved, Vaggeryd, Gnosjö, Smålandsstenar där fokus ligger på försäkring.

 

 

Länsförsäkringars fullservicekontor i Värnamo har hög tillgänglighet. ”Fysiska mötesplatser är viktigt” säger bankchef Katarina Wetterholm.

 

Samhällsansvar och jämställdhetsfokus


Den lokala förankringen är viktig för Länsförsäkringar Jönköping.
– Samhällsansvar genom delaktighet och engagemang i föreningar, organisationer och integrationsprojekt är viktigt för oss. Vi jobbar också aktivt med mångfald och jämställdhet, och här har vi kommit långt, konstaterar Katarina.


Kvinnor och män har lika stor plats i alla ledningsgrupper, inklusive styrelsen. Men jämställdhet handlar inte bara om kön. Det handlar också om att våga satsa på människor genom att rekrytera från andra branscher och länder.
– Jag är själv före detta rektor och vi har många med annan bakgrund i organisationen, säger Annlouise Lidén, kontorschef Värnamo.

 

”Hållbarhet och samhällsansvar handlar mycket om att ge tillbaka”, säger Annlouise Lidén, kontorschef. Länsförsäkringar har bland annat sponsrat en kommande lekpark och Förbandslådor som hängs upp i centrala Hillerstorp. På bilden: Jörgen Nilsson, ordförande i Hillerstorps Samhällsförening.

 

Helhetserbjudande till företag


Ett affärsområde som växer hos Länsförsäkringar är servicen gentemot företag.
– Vi har länge varit etablerade på lantbrukssidan. Nu bygger vi bank också på företagssidan, säger Sara Derefalk, bankchef företag och lantbruk.
Helhetserbjudandet är viktigt, menar hon.
– Vi satsar mycket på vårt utbud som riktar sig direkt till företagen och vi vet att vi har ett riktigt vasst erbjudande där vi kan leverera i alla delar, säger Sara.

 

Länsförsäkringar bygger starka relationer med företagen i Gnosjöregionen. ”Vi har ett riktigt vasst helhetserbjudande” säger Sara Derefalk, här tillsammans med Sandra, Dzaanan och lilla Nicole från CiliérAB.

 

Digitala tjänster och fysiska mötesplatser


Det handlar om allt ifrån företagsförsäkring och avbrottsförsäkring till tjänstepensioner, livförsäkring och sparande. Och så förstås banktjänsterna.
– Alla funktioner är tillgängliga här på kontoret i Värnamo. Med våra långa öppettider kan vi erbjuda otroligt hög tillgänglighet, säger Annlouise.
Fysiska mötesplatser är viktiga liksom det digitala tjänsteutbudet, bland annat i form av Rådgivaren, en app riktad till just företagare.
– Den är en enkel väg till rätt kontakt och viktig information i lokalområdet.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion & Länsförsäkringar JönköpingKONTAKTUPPGIFTER

Länsförsäkringar Värnamo

(Länsförsäkringar Värnamo)

Telefon: 0370-344300
Mail: info@lfj.se

Besöksadress:
Storgatan 37
331 31
Värnamo

Postadress:
Box 2201
33102
Värnamo

Webbadress:
www.lansforsakringar.se/jonkoping/