Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 50
Torsdag 13 december
Grattis Lucia
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN -1°

KVALITETS- & MÄTTEKNIKER och KVALIFICERAD KANTPRESSARE

Laserkraft i Bredaryd söker: KVALITETS- & MÄTTEKNIKER och KVALIFICERAD KANTPRESSARE

 

I rollen som KVALITETS- & MÄTTEKNIKER jobbar du med mätning och utvärdering av artiklar i nya projekt. Du utför utfallsprovsmätning, kapabilitetsstudier och till viss del produktionsmätningar. I rollen ingår också att vara kontaktperson mot kund gällande reklamationer och har du erfarenhet av fordonsindustrins krav ser vi det som meriterande.


I rollen som KVALIFICERAD KANTPRESSARE jobbar du som 1:e man på kantpressavdelningen. Du är med vid införande av nya artiklar och du programmerar kantpressarna. Du är också ett stöd till operatörer vid omställningar och löpande produktion. Grunden i ditt arbete är att jobba med avdelningens kvalitet och förbättringsarbete.


Båda rollerna går under avtalsområde Metall och är tillsvidareanställningar. Är du intresserad läs mer här: 

https://www.laserkraft.se/lediga-jobb/

 

Laserkraft Bredaryd AB är ett underleverantörsföretag som är en komplett samarbetspartner inom plåtbearbetning med inriktning mot komplexa produkter. Företaget finns i Bredaryd med 90 anställda och har även ett dotterbolag i Slovakien med 50 anställda.
Omsättning 2017 var 200 MSEK. Företaget är certifierat enligt fordonsindustrins krav och har kunder inom segmenten materialhantering, kommersiella fordon, energi, m.m. För mer information om verksamheten se www.laserkraft.seKONTAKTUPPGIFTER

Laserkraft Bredaryd Aktiebolag

Telefon: 0370-88555
Mail: info@laserkraft.se

Besöksadress:
Industrivägen 20
33372
BREDARYD

Postadress:
Industriv. 20
33372
Bredaryd

Webbadress:
www.laserkraft.se