Vecka 38
Fredag 22 september
Grattis Maurits, Moritz
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 16°

Lukasz och Marta skapar kundens drömhem

Renoveringar, takarbeten, fönsterbyten och hela husbyggen – Lukas Bygg i Hillerstorp levererar kundens önskemål med effektivitet och kvalitet.

 

 

– Det här är inte bara mitt jobb, det är min hobby också, säger Lukasz Krzyzanowski och ler.

Vi möts vid köksbordet hemma hos Lukasz och Marta. Lukas Bygg är det lilla familjeföretaget som drivs av dem båda.

– Vi har också tio personer som jobbar för oss, men vi har inga planer på att växa till ett stort företag. Vi gillar att Lukasz har kontakt med kunderna och jobbar med projekten själv, säger Marta.

 

Marta och Lukasz Krzyzanowski driver familjeföretaget Lukas Bygg sedan 11 år tillbaka.

 

 

Trivs bäst med verktyg i handen

 

Jo, Lukasz trivs absolut bäst med verktyg i handen. Marta som egentligen är lärare sköter administration, ekonomi och offerter.

– Det som jag inte gillar riktigt, säger Lukasz och skrattar.

Efter många år som anställd vid stora byggprojekt i både Stockholm och Malmö startade Lukasz eget. Det har gått elva år sedan dess, efter en ganska tuff start som nyföretagare.

– Vi kommer båda från Polen och i början var det superkämpigt. Man måste bevisa mycket mer när man kommer från ett annat land. Du måste jobba snabbt, billigt och med kvalitet, säger Marta.

 

Hårt arbete ger resultat

 

Men det hårda arbetet har också gett resultat.

– Nu får vi skörda. Vi har många kunder som återkommer och som litar på det Lukasz gör, säger Marta. Kvalitet och effektivitet är ledord för Lukas Bygg. Att skapa ett drömhem för sina kunder inom rimliga kostnader. Uppdragen spänner över allt ifrån renoveringar, garagebygge, takarbeten och fasader till hela husbyggen.

 

Lukas Bygg är det lokala byggföretaget som levererar effektivitet och kvalitet. 

 

Företagskunder och föreningar


Och kunderna är långt ifrån bara privatpersoner. Under många år har Lukasz utvecklat och byggt upp spännande miljöer på High Chaparral liksom kreativa snickeriarbeten i utomhusmiljö för kyrkor och scoutföreningar i närområdet.

– Vi har också murare och kaklare i företaget och ibland gör vi lite möbelsnickeri. Det här jobbet blir aldrig tråkigt, säger Lukasz och ler.

 

Lukas Bygg ligger bakom många av utomhusmiljöerna på High Chaparral, liksom denna samlingsplats för scouterna i Missionskyrkan Hillerstorp.

 

 

 

FAKTA LUKAS BYGG

Byggföretaget som levererar effektivitet och kvalitet med kundens önskemål i fokus. Målet är att skapa kundens drömhem inom rimliga kostnader.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Lukas ByggKONTAKTUPPGIFTER

Lukas Bygg Hillerstorp AB

Telefon: 0762139850
Mail: Marta@lukasbyggab.com

Besöksadress:
Öreberg 8
33573
Hillerstorp

Postadress:
Öreberg 8
33573
HillerstorpDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår