Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Måndag 17 januari
Grattis Anton, Tony
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 6 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 0°

Meza Verde Films

Anderstorp

Vi hjälper företag med rörlig media. Vår styrka är kreativitet och förmågan att skapa nya och inspirerande koncept som underhåller och engagerar.


Vi erbjuder företagsfilmer!

Ett stort plus med företagsfilmer är att både befintliga och potentiella kunder själva valt att titta på filmen via hemsidan eller vid ett fysiskt möte. Genom att marknadsföra just ditt företag med en företagsfilm lyfts företagets identitet och vad om utmärker den från andra konkurrenter på ett professionellt sätt.

Vi jobbar nära kunden och levererar det kunden vill ha och ger oss inte förrän kunden är riktigt nöjd med slutresultatet. Vad ni än är i behov av kommer vi hitta en lösning.

Framtiden

Efter en undersökning av wyzowl använder 85 % av företagen videoproduktioner som ständigt ökar varje år. Vi hjälper er att förbereda ert företag för framtiden.
Vi arbetar i flera steg, från utveckling av idéer till verklig filmproduktion. Noggrannhet och strukturering utgör en stor del av planeringen där kvalité står i fokus.

Vi bär på många års erfarenhet av både filminspelning och professionell postproduktion. Vi avslutar inte uppdraget förrän filmklippning, redigering, bildkorrigering, ljudbearbetning får ett professionellt resultat.
Våra styrkor är kreativitet och förmågan att skapa nya och inspererande koncept som underhåller och engagerar.

Storbildsskärm

Med en storlek på 25 m2 och en höjd på elva meter över marken i Gislaved resp 7 meter i Värnamokommer er information att tydligt synas för alla förbipasserande.

Nästan 1,5 miljoner personer passerar förbi rondellen varje år. Det går att annonsera både video och stillbild. Valet är ert!

Tack vare det nya storbildssystemet kommer informationsskylten tydligt synas. Med hjälp av oss kommer just ert budskap lyftas fram för Gislaveds och Värnamo kommuns invånare.

Meza Verde Films hashtags

  • #företagsfilm
  • #filmproduktion
  • #socialamedier
  • #digitalmarknadsföring
  • #storbildsskärm
  • #ggvv
  • gnosjöandan

Snabbfakta

Antal anställda

3

Omsättning

1902

Organisationsnr

5590108659

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

film, rörlig media, Filmproduktion, Företagsfilm, corporatevideos, storbildsskärm, mezaverde, mesaverde, mesa verde

Avdelningar

Lokal Service
Kontor, IT, reklam
Presentreklam
Fotografering
Reklamfilm