Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Torsdag 2 december
Grattis Beata, Beatrice
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN -4°

Dags att ta täten med rörlig media

Film är framtiden – det menar bröderna bakom Meza Verde Films, filmbolaget som hjälper Gnosjöregionens företag att bli synliga i en digital värld.

 

– Morgondagens inköpare, vd och företagsledning är de ungdomar som sitter framför skärmen idag. Det är dags att industrin växlar upp och visar världen att man finns med i spelet, säger Jonathan Meza Howes.

 

Dags att visa sitt företag på en ny plattform

 

Gnosjöregionen har länge legat i täten med sin entreprenörsanda och sin  starka industri.

– Det är viktigt att Gnosjöandan får fortsätta att ligga i topp. Vi måste skynda lite snabbare med omställningen så att vi inte halkar efter. Hjälp oss att hjälpa dig att synas! säger Jonathan.

Många av Gnosjöregionens företag har redan fått hjälp av bröderna Jonathan, Eryan och David att ta fram rörlig media som presenterar deras verksamhet.

Korta filmklipp laddas upp på hemsidor och sociala medier. Snabbast växande just nu är YouTube, förklarar Eryan, där ”varje företag borde ha sin egen kanal”.

 

”Hjälp oss att hjälpa dig att synas!” säger fr v Jonathan, Eryan och David Meza Howes, Meza Verde Films.

 

Företagsfilm skapar intresse och nyfikenhet

 

– Många företag har jättefina hemsidor, men idag måste du också implementera video i din marknadsföring. Det blir en helt annan språngbräda till social kontakt, säger Eryan.

Med en företagsfilm lyfter man företagets identitet. Du kan lyfta fram det unika i din verksamhet och skapa intresse och nyfikenhet utan ord. Men det handlar också om att göra det på ett professionellt sätt.

 

”En företagsfilm skapar intresse och nyfikenhet”. Det som är vardag på industrigolvet ses med helt andra nyfikna ögon av den som aldrig varit där.

 

Meza Verde Films – det lokala filmbolaget

 

– Man kan jämföra det med att tillverka en skruv eller en annan metalldetalj. Det är inget du bara kan ”göra hemma”.

Du behöver en CAD-ritning, ett verktyg, rätt material och rätt maskin. Det är en lång process, och så är det också med film. För att det ska ge rätt intryck krävs klippning, redigering, färgkorrigering, musik och mycket mer för ett professionellt resultat. Här vill Meza Verde Films hjälpa till, säger David.

 

 

”Film kan användas på många sätt, den kan delas hur många gånger som helst och har obegränsad livslängd. Digitala medier är viktigare än någonsin.”

 

 

 

FAKTA MEZA VERDE FILMS

Vi hjälper företag med rörlig media. Vår styrka är kreativitet och förmågan att skapa nya och inspirerande koncept som underhåller och engagerar.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och Meza Verde FilmsKONTAKTUPPGIFTER

Meza Verde Films

(Meza Verde Films)

Telefon: 070-44 37 697
Mail: info@mezaverde.se

Besöksadress:
Brog. 25
33433
Anderstorp

Postadress:
Brog. 25
33433
Anderstorp

Webbadress:
www.mezaverde.se