Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04
Onsdag 27 januari
Grattis Göte, Göta
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN -2°

Effektiv marknadsföring med företagsfilm

De hjälper företag att bli synliga i en allt mer digital värld. Meza Verdes företagsfilmer ger spridning åt Gnosjöregionens många goda affärsidéer.

 

– Digitalt är framtiden, och vi vill hjälpa företag att förbereda sig för fram­tiden, säger David Meza Howes. Tillsammans med sina bröder Jonathan och Eryan äger och driver han Meza Verde Films i Anderstorp, det lokala produktionsbolaget som vill ge Gnosjöregionens företag bättre möjlig­heter att nå ut med sin affärsidé.

 

Fullt fokus på framgång. Meza Verde Films vill hjälpa företagen i Gnosjöregionen att bli mer synliga.

 

Många användningsområden för företagsfilm

 

– Vi ser att efterfrågan på videoproduk­tioner ökar eftersom all marknadsföring blir mer och mer digital, säger David. Jonathan fortsätter:

– För några år sedan när vi startade Meza Verde Films var många företag fortfarande skeptiska, men nu inser man mer och mer värdet av en film som kan användas på så många sätt; den kan mejlas, finnas på hemsidan, användas på mässor och sociala medier.

 

Kompromissa inte med kvalitén

 

Även om tekniken i var mans mobil­telefon har gjort det möjligt att ladda upp egna filmklipp vill Meza Verde Films varna för att gå ”den enkla vägen”. Filmklippning, redigering, bild­korrigering och ljud­bearbetning avslöjar direkt kvalitén på en filmproduktion.

– Och i slutändan är det ju så att kvalitén på en film representerar kvalitén på ditt bolag. Det tar tid att göra en bra film, det är ett hantverk, säger David. Och bröderna i Meza Verde Films har många års erfarenhet av både filminspelning och professionell postproduktion.

 

Meza Verde Films har mångårig erfarenhet av både filminspelning och professionell postproduktion.

 

Storbildsskärmar ger extra lyft

 

– Många av våra kollegor jobbar i stor­staden. Här är det lite tuffare att komma igång men vi har valt att stanna och etablera oss här för att hjälpa Gnosjöregionens företag att bli mer synliga, säger Eryan.

Meza Verde Films har många företags­kunder i regionen och för att ge extra lyft åt filmerna har man satt upp två storbild­skärmar, en i Gislaved och en i Värnamo.

– Vi jobbar också på kommande projekt inom dokumentär- och spelfilm. Bland annat har vi en dokumentär på gång om Motorbanan i Anderstorp där vi kommer att behöva hjälp av lokala aktörer, säger Jonathan.

Om man har gamla bilder eller film­inspelningar från motorbanan får man gärna höra av sig.

– Vi söker också bidrag från stiftelser och kultur­fonder, och vi har startat crowd­funding där man gärna får bidra till projektet, säger Jonathan.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 KONTAKTUPPGIFTER

Meza Verde Films

(Meza Verde Films)

Telefon: 070-44 37 697
Mail: info@mezaverde.se

Besöksadress:
Brog. 25
33433
Anderstorp

Postadress:
Brog. 25
33433
Anderstorp

Webbadress:
www.mezaverde.se