Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 47
Söndag 27 november
Grattis Astrid, Asta
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 4°

Appen som gör livet enklare på jobbet

Personalliggare, gästbok, tidsstämpling och säkerhetsmeddelanden – smarta funktioner kan hanteras med en enkel knapptryckning i nya appen JobPals.

 

 

Automatisk in- och utcheckning direkt i mobilen, evakuering med bara ett knapptryck och full koll på vem som är på jobbet, både personal och gäster.

Industrin har höga krav på sig och lika skarpt läge är det inom exempelvis restaurang- och byggbransch där man i alla lägen snabbt och effektivt måste kunna identifiera personer på arbetsplatsen i och med lagkravet på elektronisk personalliggare och ID06.

Men hur löser man det på ett smart och tidsbesparande sätt?

 

Flera funktioner i appen

 

Lösningen stavas JobPals och har utvecklats av det nystartade Gnosjöföretaget Pals at work AB. Rutinerade företagare som själva brottats med den extra administration som krävs för att få personalliggare, gästbok, säkerhetsmeddelande och annan internkommunikation att fungera på ett smidigt sätt.

– Som egenföretagare funderar man alltid på lösningar och när tankarna på detta dök upp såg vi möjligheter att hitta lösningen i form av en app som i grunden är en digital personalliggare och gästbok med olika funktioner, berättar Stefan Holmgren.

 

JobPals är en unik app för företag, made in Gnosjö, med funktioner som gör livet enklare på arbetsplatsen. Utvecklarna bakom appen är fr v Niclas Orre, Stefan Holmgren, Tiia-Mai Truup, Filip Holmgren och Alain Fazakas.

 

 

Incheckning och tidsrapportering

 

Grunden är personalliggaren där medarbetarna tack vare en GPS-punkt på jobbet, med vald radie, bara behöver närma sig arbetsplatsen med mobilen i fickan för att bli automatiskt incheckade. På samma sätt blir du automatiskt incheckad som gäst hos andra företag som använder appen.

Tidrapporten som genereras på arbetsplatsen kan exporteras i format godkända av Skatteverket.

 

Har du koll på vem som är på jobbet? Appen JobPals ger svar direkt.

 

Effektivt säkerhetsarbete med JobPals

 

I händelse av evakuering går varning ut till alla som befinner sig inom företagets område, och skulle en arbetsplatsolycka inträffa så kan du lätt rapportera till arbetsledare via appen.

– Du får helt enkelt ett mer effektivt säkerhetsarbete med JobPals, något som är otroligt viktigt för oss som företagare, säger Stefan Holmgren.

JobPals finns tillgänglig på AppStore och GooglePlay.

– Och du kan välja utgåva utifrån dina behov: Basic, Plus eller Construction, berättar Tiia-Mai Truup, huvudansvarig för apputvecklingen.

 

Snabb evakuering – med JobPals blir säkerhetsrutinerna på företaget ännu säkrare.

 

 

FAKTA PALS AT WORK

JobPals är den unika appen för företag. En smart lösning för personalliggare, gästbok, tidsstämpling och säkerhetsmeddelanden.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Pals At WorkKONTAKTUPPGIFTER

Pals at work AB

Mail: hello@jobpals.app

Besöksadress:
GNEJSVÄGEN 5
33532
Gnosjö

Postadress:
GNEJSVÄGEN 5
33532
Gnosjö

Webbadress:
jobpals.app