Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 47
Lördag 27 november
Grattis Astrid, Asta
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 0°

Ingelsten & CO söker en Produktionsansvarig

Ingelsten & CO är familjeföretaget som drivs i tredje generationen av Magnus Hägg, Patrik Modéen och Tommy Bergström. Det väletablerade företaget grundades redan 1937 och är idag med sin tillverkning i Anderstorp 17 anställda med en omsättning på 29 Mkr. Just nu står vi inför en expansiv fas och har fått in nya order på över 10 Mkr vilket innebär att vi investerar i automation samt nya medarbetare.

 

Ingelsten & CO skall vara en självklar samarbetspartner när det gäller utveckling och tillverkning av avancerade formade metallkomponenter. Genom hög kompetens och flexibilitet erbjuder de effektiva systemlösningar.

 

Ingelsten & CO söker en Produktionsansvarig

 

Vill du bli en del av en framgångsrik organisation som står inför en fantastisk tillväxtresa? Är du driven och vill vara med och påverka och göra skillnad? Då har du chansen - nu söker vi en Produktionsansvarig!

 

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för det dagliga arbetet med att planera, leda och utveckla vår produktion. Du driver förbättringar för att effektivisera och optimera verksamheten. Genom ett ödmjukt och prestigelöst ledarskap styr du det dagliga arbetet och coachar dina medarbetare mot uppsatta mål. I rollen som Produktionsansvarig har du en nyckelroll och ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

 

Din profil

Du är en trygg, stabil och noggrann ledare som har lätt för att inspirera och coacha andra genom att skapa delaktighet och engagemang. Vidare brinner du för att vara med och påverka, utveckla och effektivisera verksamheten. Att vara kvalitetsmedveten är en naturlig egenskap hos dig och ditt arbete präglas av att du skapar en struktur i din vardag.

Vi ser att du som söker behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift. Meriterande är om du har kunskaper i att planera i Monitor.

 

Vad kan Ingelsten & CO erbjuda dig?
Hos oss på Ingelsten & CO blir du en del av ett företag som bygger organisationen för framtiden. Du kommer få vara med att utveckla din egen roll och arbete.

 

Placering: Anderstorp
Arbetstid: Dagtid

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2021-12-17

Välkommen att skicka in din ansökan via pulsbemanning.se eller kontakta ansvarig rekryterare Anela Drndo på Tel: 0370- 30 78 61 för mer information               LEDIGA JOBB

Vill du utvecklas till Maskinförare/Ställare hos Isaberg Rapid?

ISABERG RAPID AB är en världsledande fästspecialist med ett av marknadens starkaste erbjudande inom häftning, smältlim, blindnitning och varmluft. Med egen utveckling, tillverkning,...

Verktygstekniker till Isaberg Rapid AB

Vi söker nu förstärkning till Verktygsavdelningen på Isaberg Rapid AB.   Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med reparation...

Ingelsten & CO söker en Ställare

Ingelsten & CO är familjeföretaget som drivs i tredje generationen av Magnus Hägg, Patrik Modéen och Tommy Bergström. Det väletablerade företaget grundades...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

PULS Bemanning AB

(PULS Bemanning AB)

Telefon: 0371-17630
Mail: info@pulsbemanning.se

Besöksadress:
Maskingatan 8
33432
ANDERSTORP

Postadress:
Box 104
33422
Anderstorp

Webbadress:
www.pulsbemanning.se