Vecka 24
Fredag 14 juni
Grattis Håkan, Hakon
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 8°

Larmtekniker till Elte Larmteknik AB i Gislaved

Elte Larmteknik AB, grundat 1994, är ett renodlat säkerhetsföretag med tekniker som enbart arbetar med inbrottslarm, brandlarm, passersystem och CCTV/kamera. Vårt arbetsområde är Västbo/Östbo. Vi servar idag ca 1 500 anläggningar av varierad storlek. Sen 5årtillbaka är vi certifierad anläggarfirma Brandlarm, det enda säkerhetsföretaget med huvudsäte i bygden. Vår bakgrund och erfarenhet borgar för ett långvarigt samarbete, ni har tryggheten att i framtiden kunna vända er till oss – vi har kunskapen och erfarenheten.

 

 

I samarbete med Puls bemanning söker Elte Larmteknik AB en erfaren och engagerad larmtekniker för att stärka vårt team inom säkerhetsinstallation och service. Denna spännande möjlighet erbjuder dig chansen att arbeta med skräddarsydda säkerhetslösningar och vara en nyckelfaktor i att skapa trygghet och säkerhet för våra kunder. Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt team?

 

 

Arbetsuppgifter                                                                                                                                                   

  • Utföra installation och service av säkerhetssystem såsom inbrottslarm, brandlarm, passersystem och kameraövervakningssystem.
  • Delta i driftsättning och felsökning av säkerhetssystem.
  • Genomföra regelbundna underhålls- och serviceinsatser.
  • Dokumentera utförda arbeten och rapportera eventuella avvikelser eller behov av förbättringar.
  • Samarbeta nära med kollegor och kunder för att säkerställa effektiva och professionella lösningar.

 

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har minst en el/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande praktisk eller teknisk erfarenhet. Meriterande är tidigare erfarenhet av installation, driftsättning och felsökning av säkerhetssystem, såsom brandlarm, inbrottslarm eller passersystem. Kunskaper och intresse för programmering/IT och nätverksteknik är också av värde. Du bör ha en god teknisk förståelse och vara van vid att ta eget ansvar och planera ditt arbete. Kundkontakt och service är en naturlig del av din roll. Det är viktigt att du behärskar svenska både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

 

 

 

Välkommen att registrera ditt CV och personliga brev på www.pulsbemanning.se. Urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryterare Jonas Stigemyr på tel. 0371-176 34 för mer information.LEDIGA JOBB

Puls söker Operatörer till avdelning för Laser/Stans till kund i Gnosjö.

Vill du arbeta i ett företag med framtidsvisioner och bli en del av PULS vinnande team? Vi söker nu dig som är engagerad och driven industrimedarbetare där du får...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

PULS Bemanning AB

(PULS Bemanning AB)

Telefon: 0371-17630
Mail: info@pulsbemanning.se

Besöksadress:
Maskingatan 8
33432
ANDERSTORP

Postadress:
Box 104
33422
Anderstorp

Webbadress:
www.pulsbemanning.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår