Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39
Fredag 30 september
Grattis Helge
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 4°

PULS söker Operatörer inom Industri

Vill du arbeta på ett företag med framtidsvisioner och bli en del av Puls vinnande team?  Vi söker nu dig som är engagerad och driven operatör. Som operatör är arbetet väldigt varierade då det är allt ifrån svarvning, fräsning, kantpress, CNC, och ställ. En viktig roll är att du är intresserad av förbättringar och att du vill bidra till laganda samt kvalité för företagets utveckling.

 

För att lyckas i rollen så behöver du en gedigen erfarenhet av industriell tillverkning och goda kunskaper inom ritnings läsning. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av industribranschen i 1–2 års tid.

 

Arbetsuppgifter

Som operatör får du chansen att arbeta inom flertal olika områden. Arbetet innebär i huvudsak att övervaka en eller flertal maskiner. Som operatör arbetar du inom olika delar av industri, arbetsuppgifterna kan vara skiftande utifrån vart du arbetar. Andra arbetsuppgifter som ingår är att kontroll av materialtillflödet till maskinerna.

 

För att lyckas i rollen behöver du en gedigen erfarenhet av industriell tillverkning och goda kunskaper inom ritnings läsning. Utöver detta behöver du en stark ansvarskänsla för säkerhet och kvalité. Vi ser dig som driven, flexibel, kreativ och engagerad vilket kan bidra till utvecklingsmöjligheter både för dig och din arbetsplats.

 

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av operatörs/ställarbeten inom plast eller metall sedan tidigare eller att du har intresse och gillar att skruva med bilar eller liknande.

Du är noggrann, strukturerad och har ett stort driv. För att lyckas i denna roll bör du vara tekniskt kunnig och intresserad. Det ska vara lika självklart för dig att arbeta självständigt som i grupp.

 

Välkommen att registrera din ansökan på www.pulsbemanning.se. Vid frågor kontakta ansvarig på Backoffice Olivia Hildingsson på Tel: 070–6876100 för mer information.

 LEDIGA JOBB

Vill du utvecklas till Maskinförare/Ställare hos Isaberg Rapid?

ISABERG RAPID AB är en världsledande fästspecialist med ett av marknadens starkaste erbjudande inom häftning, smältlim, blindnitning och varmluft. Med egen utveckling, tillverkning,...

Manuell svetsare till PULS

Vill du arbeta på ett företag med framtidsvisioner och bli en del av PULS vinnande team? Vi söker nu dig som är engagerad och driven svetsare. Du får...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

PULS Bemanning AB

(PULS Bemanning AB)

Telefon: 0371-17630
Mail: info@pulsbemanning.se

Besöksadress:
Maskingatan 8
33432
ANDERSTORP

Postadress:
Box 104
33422
Anderstorp

Webbadress:
www.pulsbemanning.se