Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04
Söndag 29 januari
Grattis Diana
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 2°

0

Förutbildad personal en framgångsfaktor

Med nyetablerat kontor i Värnamo vill Puls Bemanning AB fortsätta växa med sin unika affärsidé - personal utbildad specifikt för kundens företag.
På vilket sätt kommer Puls Bemanning att göra skillnad för Värnamoföretagen?
- Vi kommer ju in med ett nytt koncept som innebär att företagen slipper belastningen att introducera ny personal, det sköter vi, säger Johan Gunnarsson, säljansvarig i Värnamo.
Intresset och bemötandet har varit positivt från start.
- Reaktionen jag får är att man tycker att det är kul med ett nytt bemanningsföretag i stan, att det behövs. Jag har blivit väl bemött och fått chansen att berätta vilka vi är och hur vi jobbar, säger Johan.

Puls Bemanning AB är nyetablerade i Värnamo. Det är däremot inte säljansvarige Johan Gunnarsson, Värnamobo uppväxt i Bor och känd för många genom sitt fotbollsengagemang i IFK Värnamo.

Dubbelt omsättningsrekord

Just att erbjuda effektiv personal från första timmen har varit ett framgångsrecept för Puls Bemanning. Med kontor både i Värnamo och Anderstorp finns utrymme för tillväxt, något man redan märkt av.
- I maj slog vi vårt omsättningsrekord med 20 procent och i juni slog vi det rekordet med 90 procent, säger Patrik Peterson, delägare och VD

Fördubblat antalet anställda

Bemanningsbranschen i största allmänhet går bra just nu och Puls har tagit många marknadsandelar under det senaste året.
- Vi har fördubblat storleken på företaget både till omsättning och till antalet anställda till att idag ha runt 70 heltidsanställda. Ändå har vi inga jättestora konton, ingen kund är större än 20 procent vilket ger stabilitet, konstaterar Patrik Peterson.
Att tillväxten varit så tydlig för Puls Bemanning AB kan också bero på att man har gått från att främst serva fordonsindustrin till att idag även bemanna plastindustri och inredningsbranschen.

Målet för Puls Bemanning AB är att ligga mellan 30 och 60 anställda på respektive kontor i Värnamo och Anderstorp. Tv Johan Gunnarsson, säljansvarig Värnamo, th Patrik Peterson VD.

Hittar unika lösningar

Och så har man kanske förmågan att hitta rätt personal till rätt plats, att se det där lilla extra hos individen som gör att man passar på en speciell arbetsplats? Patrik Peterson ler:
- Ja det kan man nog säga, vi jobbar inte med standardbemanning.
Johan Gunnarsson på Värnamokontoret är ett praktiskt exempel då han kommer in helt ny i bemanningsbranschen från att tidigare ha jobbat som butikssäljare och montör.
- Men Johan har känslan för hur man bemöter kunden och han har känslan för hur man selekterar personal. Det är en medfödd begåvning, anser jag, säger Patrik Peterson.
Med sin förutbildning av personalen har Puls Bemanning AB skapat ett eget koncept i branschen. Från vänster: Johan Gunnarsson, Patrik Peterson, Jonas Stigemyr och Torbjörn Nilsson.


KONTAKTUPPGIFTER

PULS Bemanning AB

(PULS Bemanning AB)

Telefon: 0371-17630
Mail: info@pulsbemanning.se

Besöksadress:
Maskingatan 8
33432
ANDERSTORP

Postadress:
Box 104
33422
Anderstorp

Webbadress:
www.pulsbemanning.se