Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 06
Måndag 6 februari
Grattis Dorotea, Doris
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 1°

Matchad kompetens till regionens företag

Nu breddar Puls Bemanning sin verksamhet.Som svar på kundernas önskemål har man stärkt organisationen och kan även erbjuda rekrytering av tjänstemän.

 

– Vi har redan tidigare hjälpt våra kunder med rekrytering men nu gör vi det fullt ut och har vidareutbildat oss för att ännu bättre kunna jobba med screening av kompetens och rätt matchning av personliga egenskaper, säger Anela Durakovic, ansvarig för rekryteringen.

 

 

”Vi kan erbjuda en matchad kompetens som verkligen blir till våra kunders styrka och fördel”, säger Anela Durakovic.

 

Investerat i kunskap och lösningar

 

Många företag i Gnosjöregionen har under lång tid haft svårt att hitta rätt kompetens för fortsatt tillväxt. Nu har vindarna delvis vänt, tror Anela, till att mer bli arbetsgivarens marknad.

– Vi har investerat både i kunskap och nya lösningar för att erbjuda våra kunder bra kandidater. Bland annat har vi investerat i ett nytt program där vi samlar annonsering, ansökningar och CVn för att matcha kompetenser till olika roller utifrån hela organisationens nätverk, berättar Anela.

 

På hemsidan, Pulsbemanning.se, kan man som arbetssökande både se lediga tjänster och även göra en spontanansökan.

 

 

Skräddarsydda lösningar

 

Den matchade kompetensen kommer definitivt att bli till kundernas styrka och fördel, menar Anela.

– Jag upplever att många företag uppskattar att få ett bollplank i sin rekrytering, att vi kan ge våra synpunkter och använda vår kompetens och erfarenhet för att våra kunder ska få en skräddarsydd lösning, säger Anela.

 

Bygger och stärker verksamheten

 

Puls Bemanning har tagit tillfället i akt att använda Coronakrisen till att utveckla och stärka den egna organisationen bland annat genom kompetensutveckling och utveckling av nya affärsområden, där tjänstemannarekryteringen är en av nyheterna. Fler nyheter kommer att släppas framöver.

– Vi är glada över att vi kan bygga vår verksamhet och vara ännu starkare när konjunkturen vänder uppåt igen, säger vd Patrik Eld.

Sedan starten 2010 har Puls Bemanning vuxit i snabb takt och med kontor i både Anderstorp och Värnamo täcker man upp hela Gnosjöregionen. Inom kort räknar man med att växa geografiskt och målet är att ha ytterligare tre kontor år 2023.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

PULS Bemanning AB

(PULS Bemanning AB)

Telefon: 0371-17630
Mail: info@pulsbemanning.se

Besöksadress:
Maskingatan 8
33432
ANDERSTORP

Postadress:
Box 104
33422
Anderstorp

Webbadress:
www.pulsbemanning.se