Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 06
Måndag 6 februari
Grattis Dorotea, Doris
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 1°

Växlar upp – nytt kontor och ny delägare

Att växa har varit ett tydligt mål från start. När Puls Bemanning nu etablerar ett kontor även utanför Gnosjöregionen tar man ett viktigt kliv framåt.

 

 

– När coronapandemin kom valde vi ganska tidigt att växla upp istället för att växla ner, berättar Anela Drndo.

 

Truckutbildning och rekrytering av tjänstemän

 

Den första nysatsningen var truckutbildningen som startades i Anderstorp. Sedan i våras har man både som företag och privatperson kunnat genomföra teori och praktik, antingen på plats hos Puls eller hos sitt företag. Teoridelen erbjuds dessutom via eTruck som onlinebaserad självstudiekurs.

 

 

Truckutbildningen leds av Charlotte Karlsson och är tillgänglig både för företag och privatpersoner.

 

 

Puls andra nysatsning under året är rekryteringen av tjänstemän som tagit god fart där Puls även erbjuder uthyrning av tjänstemän.

 

Sedan i våras erbjuder Puls även rekrytering och bemanning av tjänstemän – som ett led att växla upp i pandemitider.

 

Öppnar ett tredje kontor

 

Och december 2020 tar Puls klivet över Gnosjöregionens gränser genom att öppna sitt tredje kontor – i Ljungby.

– Vi är en stor arbetsgivare och Ljungby kändes som ett naturligt steg för tillväxt. Vi har satt målet att ha fem kontor 2023 och det backar vi inte ifrån. Så fortsättning följer! säger Anela Drndo.

 

Dags att sprida Gnosjöandan i vidare cirklar. Puls Bemanning utökar med sitt tredje kontor. ”Målet är att vi ska ha fem kontor 2023 – så fortsättning följer”, säger Anela Drndo.

 

Ägarduon blir en trio

 

I takt med tillväxten hos Puls Bemanning väljer man också att utöka ägarduon till en trio. Johan Gunnarsson som jobbat i företaget sedan några år tillbaka axlar rollen som ny ägare, tillsammans med grundarna Patrik Eld och Jonas Stigemyr.

– Det kändes som ett naturligt steg, jag har varit med på en stor del av den här resan så det kändes helt rätt, säger Johan.

När han kom in i Puls Bemanning var ett av hans första mål att få vara med och öppna ett kontor i Värnamo. När nu portarna slås upp även i Ljungby så kommer Johan att dela sin tid mellan de två kontoren.

 

Johan Gunnarsson tar steget från medarbetare till delägare i Puls Bemanning – och ser fram emot att få öppna nytt kontor i Ljungby.

 

Driv och engagemang

 

– Johan har sedan första dagen hos oss visat ett stort driv och engagemang. Han har varit starkt bidragande till Puls tillväxt, förklarar Jonas Stigemyr. Patrik Eld fortsätter:

– Vi har som mål att fortsätta växa och vara en attraktiv arbetsgivare och samarbetspartner. Vi är stolta och glada över att Johan kommer in som delägare, det gör att vi känner oss starka i vår fortsatta expansion.

 

”Vi är Puls hela tiden”

 

– Jag tycker att det är otroligt kul att få ha den dagliga kontakten med både kunder och våra konsulter. Många upplever oss i Puls som enkla att jobba med, våra konsulter är också våra vänner och det tror jag känns hela vägen ut till kunderna, säger Johan.

Att arbeta med Puls Bemanning är mer ett sätt att leva och vara än att gå till ett vanligt åtta-till-fem-jobb, menar Johan.

– Vi är Puls hela tiden, och det är väl det som gör det här så kul. Vi gillar fart, vi är alla lite av tävlingsmänniskor och gillar att lösa utmaningar. Vi har en vinnarinstinkt, vi vill växa och bli så bra som möjligt!

 

 

 

FAKTA PULS BEMANNING AB

PULS Bemanning är ett företag med kraft. Vi har över 200 nöjda kunder och ett växande team av medarbetare över hela vår region. Välkommen till PULS!

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och Puls BemanningKONTAKTUPPGIFTER

PULS Bemanning AB

(PULS Bemanning AB)

Telefon: 0371-17630
Mail: info@pulsbemanning.se

Besöksadress:
Maskingatan 8
33432
ANDERSTORP

Postadress:
Box 104
33422
Anderstorp

Webbadress:
www.pulsbemanning.se