Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 30
Söndag 1 augusti
Grattis Per
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 14°

Produktionsledare

Vill du vara med på vår starka framgång?

 

Söker du ett bolag som kombinerar vinnande teknik, bästa kvalitet, hållbarhet och laganda?

 

Prico AB fortsätter att växa och nu förstärker vi teamet med en PRODUKTIONSLEDARE. Du blir en viktig pusselbit i företagets fortsatta framgång. Som produktionsledare kommer du leda och fördela arbetet i produktionen. Vi är 15 lagspelare i produktionen. Du får uppdraget att leda och planera arbetet. I rollen ingår löpande finplanering för att optimera vår verksamhet och leverans. Vi söker dig som trivs i rollen som en aktiv och närvarande ledare.

 

Rollen innebär bl a att du:

 

  • Planerar och leder produktionen.
  • Upprätthåller produktivitet, kvalitet och effektivitet.
  • Att säkerställa att dina medarbetare har rätt kompetens och behörigheter.
  • Arbeta med daglig styrning, avvikelsehantering och ständiga förbättringar.
  • Att utveckla och effektivisera inom ditt ansvarsområde.
  • Personalansvar

Vem är du?

 

Vi söker dig med erfarenhet av en produktionsledande befattning inom tillverkande industri. Har du teknisk kunskap inom skärande bearbetning är det meriterande.


Du har ett strukturerat och målmedvetet arbetssätt, som ger dig förmågan att leda och planera produktionen effektivt med hög kvalitet. Din personlighet är viktig för oss, vi uppskattar dina öppna och sociala egenskaper. Du trivs att arbeta med andra och stimuleras av utmaningar. Dina ledaregenskaper och din förmåga att skapa framgångsrika team i en produktionsmiljö blir ditt viktigaste bidrag till Prico AB.


I denna rekrytering samarbetar Prico AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök senast den 12 augusti på www.finnvedensaljkraft.se.


Vi arbetar med löpande urval.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

PRICO - ett modernt och innovativt företag inom skärande bearbetning med ett offensivt tankesätt. Vi skiljer oss ur mängden genom vår höga fokus på kvalitét, kompetens och produktutveckling. Vi erbjuder allt från tillverkning och utveckling av prototyper, till helhetslösningar och serieproduktion.KONTAKTUPPGIFTER

PRICO AB

Telefon: 0370-30 75 00
Mail: info@prico.se

Besöksadress:
Silkesvägen 8
33153
Värnamo

Postadress:
Silkesvägen 8
33153
Värnamo

Webbadress:
www.prico.se