Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 43
Tisdag 22 oktober
Grattis Marika, Marita
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Tisdag
Onsdag
Torsdag
GNOSJÖREGIONEN 9°

Nystart för välkänd restaurang

Hemtrevligt och hemlagat är nyckelord för Miranda Wessberg som tagit över Restaurang Götaström – det självklara stoppet mellan Malmö och Stockholm.

 

– Här finns så stor potential! Jag älskar utmaningar och brinner för det här stället. Här serverar vi riktig mat, husmanskost lagad från grunden med bra råvaror och lokalt odlade grönsaker, säger Miranda Wessberg.

 

Närodlade grönsaker och rejäla råvaror är utgångspunkten för kocken Emil Norsåsen. ”Här lagar vi mat från grunden!”

 

Nyrenoverade hotellrum


Det var i augusti förra året som hon tog över anläggningen utmed E4:an som förutom restaurangen också består av butik och café, konferenslokaler och hotell med 16 rum och 4 lägenheter.
– Vi började renoveringen i höstas och nu är alla rummen splitter nya. Vi kommer att fortsätta med renoveringen och även ställa i ordning en lounge med biljard och shuffleboard för att göra det lite mysigt för våra gäster, säger Miranda.

 

Hotelldelen på Götaström rymmer 20 nyrenoverade hotellrum varav 4 lägenheter.

 

Lokal mötesplats och central hållplats


Götaströms Värdshus byggdes 1994 och har med läget intill E4:an – samtidigt som det bara ligger kilometer från centrala Skillingaryd – goda förutsättningar för att både vara en lokal mötesplats och central hållplats.
– Vi går in helhjärtat i det här. Målet är att alla som lämnar oss ska vara nöjda, oavsett om man köpt en glass, ätit mat eller bott hos oss, säger Miranda.
Det handlar helt enkelt om service.
– Och vi vill alltid göra det lilla extra för att kunden ska känna sig välkommen. Du ska känna dig som hemma när du är här.

 

Restaurangen har öppet 7 dagar i veckan och serverar en kött- och en fiskrätt varje vardag, likaså finns vegetariskt, schnitzel och veckans pasta. Lördag - söndag serveras helglunch.

 

Viktig service till företagen


Företagen är en viktig målgrupp som Miranda hoppas nå ut till än mer med Götaströms erbjudande om praktiskt och trevligt boende, och specialservice när så behövs, exempelvis gällande servering.
– Event, konferenser, catering – vi är öppna för allt. Framför allt vill jag att man ska känna att det här är en restaurang som man kan komma till alla dar i veckan, säger Miranda.

 

Miranda Wessberg brinner för att göra Restaurang Götaström till det självklara stoppet mellan Malmö och Stockholm.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Restaurang Götaström AB

Telefon: 0370-76670
Mail: gotastroms.vardshus@gmail.com

Besöksadress:
OSBÄCKS VÄG 4
56832
Skillingaryd

Postadress:
Osbäcks väg 4
56832
Skillingaryd

Webbadress:
www.dbs-fastigheter.se/gotastrom/