Vecka 09
Söndag 3 mars
Grattis Gunborg, Gunvor
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 4°

Rudéns Plastindustri Aktiebolag

Hestra

Rudéns Plastindustri är ett familjeföretag, beläget i Hestra, en ort i den industritäta Gnosjöregionen.


Rudéns Plastindustri är ett familjeföretag, beläget i Hestra, en ort i den industritäta Gnosjöregionen. Vi lägger stor vikt vid innovativa lösningar, stor flexibilitet och konkurrens kraftiga priser. Vi arbetar idag med formsprutade och monterade komponenter till branscher som elektronik, offentlig miljö samt sjukvård- och handikapphjälpmedel.

Hos oss på Rudéns Plast arbetar vi med samtliga på marknaden förekommande plastråvaror: ABS, PE, PA6, PA66, PA11, PEEK, PVDF, POM, SAN, PS, TPE, PC, TPU, PSU, PC/ABS och PVC.

Vår automatiserade maskinpark omfattar 20-talet formsprutor med låskraft mellan 35 och 1300 ton, med detaljkapacitet på upp till 5000 g. Även möjlighet till formsprutning med tvåkomponent.

Vi erbjuder förutom plastproduktion även efterbearbetning, montering och packning. Vi hjälper dig även med inköp av ingående komponenter, emballage m.m.

Vi arbetar med externa inköp av verktyg både i vårt närområde och världen över, för att tillgodose kundernas olika behov och krav avseende leveranstid, precision och kostnadsnivå.

Snabbfakta

Antal anställda

15

Omsättning

57605

Organisationsnr

5564230034

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Formsprutning, Montering, efterbehandling, PackningDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår